Kuruluş Osman'a Cüneyt Arkın damgası

Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın, ATV'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu. Milyonlarca hayranını heyecanlandıran Cüneyt Arkın'ın fenomen dizi Kuruluş Osman'daki görüntüleri dikkat çekti. Dizinin yeni sezon fragmanında, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ekrana geldiği anlar beğeni topladı. İşte Cüneyt Arkın'ın Kuruluş Osman dizisindeki görüntüleri...

Yeni sezona bomba bir hazırlık yapan Kuruluş Osman dizisi resmen transferlere doymadı ve her hafta bir yeni oyuncunun dizinin kadrosuna katıldığını belirtti.

Kuruluş Osman'ın yeni sezon oyuncularından biri ise ortalığı fena salladı usta oyuncu Cüneyt Arkın, dizinin kadrosuna katıldı. Sosyal medya platformu Twitter'da usta oyuncu Cüneyt Arkın en çok konuşulan isim haline geldi ve herkes uzun bir sürenin ardından yeniden televizyon ekranlarında Cüneyt Arkın'ı görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kuruluş Osman dizisi, yeni sezon fragmanıyla hayranlarının karşısına çıktı. Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman'daki sahneleriyle olay oldu. Sosyal medyada gündeme oturan Kuruluş Osman'ı fragmanı ve Cüneyt Arkın'ın sahneleri büyük beğeni topladı.

ATV ekranlarına damga vuran Kuruluş Osman dizisi, kadrosuyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Burak Özçivit'in yanısıra birçok önemli oyuncunun yer aldığı Kuruluş Osman'a katılan Cüneyt Arkın milyonları heyecanlandırdı.