'Meydanlardan ayrılmak yok'

FETÖ'cü hain kalkışmada yaralanan muhabirimiz Enes Babacan'a siyaset dünyasından ziyaretler devam ediyor.

15 Temmuz gecesi Türkiye, tarihinde görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. FETÖ'cü askerlerin yönetime el koyma kalkışması başta Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ve milletin göstermiş olduğu dik duruş sayesinde başarısızlıkla sonuçlandı. Bu kalkışmada 246 şehit ve binlerce yaralı veren ülkemiz büyük bir badire atlattı. Erdoğan liderliğinde FETÖ'cü hainlere yönelik mücadele her satıhta sürüyor.

İşte bu milletin iradesine kasteden alçakça işgal girişiminde Milat Gazetesi başarılı muhabirlerinden Enes Babacan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda beklerken darbeci askerlerin kurşunlarıyla göğüsünden yaralandı. Durumu gittikçe iyiye giden Babacan halkın her kesiminden göstermiş olduğu büyük fedakarlıktan dolayı yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.

Evinde istirahate çekilen muhabirimize bugün eski Tokat şimdi Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Karaca; gazetemiz ve Enes Babacan'a geçmiş olsun temennilerinde bulunduktan sonra; 'Türkiye için göstermiş olduğunuz dik duruş asla unutulmayacak. Partim ve halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Ama bu hain Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelemiz devam ediyor. Sizin nezdinizde halkımıza çağrıda bulunmak istiyorum; meydanlardan Cumhurbaşkanmıız Erdoğan'ın 2. bir talimatına kadar ayrılınmamasını istirham ediyorum.' açıklamasında bulundu.