MSB İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

MSB işçi alımı başvuruları nasıl yapılır sorusu araştırılmaya başlandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı duyuruldu.

MSB işçi alımı başvuruları nasıl yapılır sorusu araştırılmaya başlandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere toplamda 1098 işçi alacağını duyurdu. Bunun üzerine arama motorlarına yönelen adaylar, kadro ve meslek araştırması yapmama başladı. MSB bünyesinde istihdam edilecek işçilerin hangi alanda çalışacağı merak edilirken, başvuru şartları da araştırılan konular arasında yer aldı. 18 farklı ilde alım yapılacağını duyuran Milli Savunma Bakanlığı, 89 meslekte eleman alınacağının da altını çizdi. Peki, MSB işçi alımı başvuru nasıl yapılır? MSB işçi alımı başvuru şartları nelerdir? MSB işçi alım başvurusu ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tüm soruların detayları...

İŞKUR MSB İŞÇİ ALIM BAŞVURUSU İÇİN ARANAN ŞARTLAR

İŞKUR MSB işçi alım başvurusu için aranan şartlar, yayımlanan ilanda belirlendi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan işçi alım ilanında şoför, bahçıvan, aşçı, boyacı ve temizlik görevlisi gibi birçok meslek dalında alım yapılacak. Şartları sağlayan adayların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapması bekleniyor. Adaylar İŞKUR resmi sitesine iş arayan statüsünden İŞKUR şifresi ve TC kimlik numaraları ile giriş yapabilecek. İşe girmek isteyen adaylar için MSB işçi alım başvurusu 21 Kasım itibariyle başladı. Başvurular 25 Kasım Cuma günü sona eriyor. Son başvuru tarihinden sonra adaylar başvuru yapamayacaktır. Özgeçmişini tamamlayan adaylar İŞKUR resmi sitesi üzerinden başvurularını tamamlayabilecek.