Netanyahu'nun oğlundan cehalet kokan Türkiye paylaşımı

​Fislistin'in haklı direnişi karşısında Siyonizm kanadından gerçek dışı açıklamalar geliyor! Netanyahu'nun oğlu sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımla Türkiye üzerinden algı yapma cehaletinde bulundu. 1. Paragrafta, karşısında panikledi ve Türkler'e karşı algı savaşına girişti. 2. Paragrafta, Türkler'i işgalci olarak niteledi.

HABER: SERCAN BARLIK

İşgal devleti İsrail’in başbakanı Netanyahunun oğlu Yair Netanyahu, Türkiye öncülüğünde tüm dünyada başlatılan ‘HAKİKAT DİRENİŞİ’ karşısında panikledi ve Türkler'e karşı algı savaşına girişti.

Siyonist Yair, sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımda Türkler'i işgalci olarak niteledi.

CEHALETİN PAYLAŞIMI

İslam’ın adaletini dünyaya yayma girişimiyle Türk devletlerinin(SELÇUKLU/OSMANLI) öncülüğünde fethedilen bölgelerin her birinde müslim/gayrimüslim ayırmaksızın adaletin hakkıyla tesis edildiği tarihi kaynaklarla ayan beyan açıkken, Yair’in paylaşımı büyük tepki topladı.

Zira İsrail’in dünyanın gözleri önünde Filistinlilere karşı uyguladığı açık zulüm, ‘Türkler orta Asya’dan gelip yerel olan Yunan-Hristiyan nüfusa soykırım yaptı. İstanbul’u işgal etti. Kıbrıs ve Suriye’nin kuzeyini işgal etti’ gibi mesnetsiz girişimle perdelenmeyecek bir hakikat.

Geçtiğimiz günlerde de İsrail terörizmine karşı tüm platformlarda net bir tavır koyan Türkiye'nin her hamlesi Netanyahu ailesini çıldırtmış. Yair ise , NATO'ya Türkiye ile ilgili küstah bir çağrı yaparak; "Bunu Türk hükümetinin organize ettiğinden ve finanse ettiğinden hiç şüphem yok! NATO bu terörist, antisemitik diktatörlüğü kovmalı!" ifadelerini kullanmıştı.