Netflix'ten şimdi de Selahattin Demirtaş güzellemesi

Sapkın ​LGBT destekçisi Netflix, bir yandan da PKK kampanyası yapmaya devam ediyor.

Sapkın LGBT örgütlerinin propagandasını yapan ve hemen her yapımda eşcinsel karakterlere yer veren Netflix, teröre de destek vermeye başladı. Daha önce YPG güzellemesi yapan platformda son skandal Tayvan ve Çin ortak yapımı olan 'Shards Of Her' adlı dizide görüldü.

TERÖRİSTİN GÜZELLENDİĞİ KİTAP: SEHER

Netflix'te, Selahattin Demirtaş'ın, 2016'da Ankara Kızılay'da 38 kişinin öldüğü, 19'u ağır 125 kişinin yaralandığı saldırıda PKK'nın canlı bomba olarak kullandığı terörist Seher Çağla Demir'e atfettiği "Seher" adlı kitabın reklamı yapıldı.

Dizisinin birinci sezonunun ilk bölümünde HDP'nin cezaevinde bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a gönderme yapıldı. Öte yandan dizinin başrolünde de 'Seher' adlı karakter yer alıyor. Dizide, komadan uyanan bir yetenek avcısının hikayesi ele alınıyor.

DAHA ÖNCE DE ÇİZGİ FİLME YPG/PKK PAÇAVRASI YERLEŞTİRMİŞLERDİ

Netflix, geçtiğimiz yıl Kasım ayında da terör örgütü PKK/YPG paçavralarının kapı ve duvarlara asıldığı "Tear Along The Dotted Line (İşaretli Yerden Kesin)" adlı İtalyan karikatürist Michele Rech'in çizgi dizisini yayınlamıştı.

Çizgi filmin yayınlanan fragmanında baş kahramanın kapıyı açıp ışığı yakmasıyla YPG bayrağının görülmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Kaynak: Ahaber