Yılın en iyisi seçildi

MOOD Dergisi tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen törenle "6. Mood Ödülleri" sahiplerini buldu. 'Yılın En iyi İnşaat Şirketi' ödülüne, 'Korona'ya Rağmen Umut Solmasın' temasıyla son döneme damgasını vuran Konak Construction seçildi.

Sanat, spor ve medya gibi birçok farklı mecradan önemli isimlerin katıldığı törende 'Yılın En iyi İnşaat Şirketi’ ödülüne, ‘Korona’ya Rağmen Umut Solmasın’ temasıyla son döneme damgasını vuran Konak Construction layık görüldü.

Recep Meriç

Ödülü Konak Construction CEO’su Kemal Hacıfazlıoğlu adına Recep Meriç aldı. Ödül konuşmasında Meriç, “Konak Construction ailesi olarak Alanya’da yaptığımız site projemiz ödüle layık görüldü bu bizim gurur verici bir olay. Ayrıca 'Korona'ya Rağmen Umut Solmasın' diyerek yaptığımız tüm çalışmalarda komşularımızın sağlığı ve güvenliğini ön planda tuttuk. Şimdi daha çok çalışarak Avrupa standartlarında konut üretip ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine sanat, spor, medya ve iş dünyasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı. Çeşitli sahne gösterilerin de sergilendiği gecede, kadına şiddete dikkat çekmek ve Mehmetçiğe destek amaçlı iki farklı defile düzenlendi.