Yaşamını yitiren usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olarak bilinen Billur Yazgan yaptığı açıklamada iddiaları reddetti. Billur Yazgan; Sadece isim benzerliği olduğunu, Ercan Yazgan'ın gerçek ailesine başsalığı dilediğini aktardı.

Güncelleme: 09.03.2018 21:36

Yaşamını yitiren usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olarak bilinen Billur Yazgan yaptığı açıklamada iddiaları reddetti. Billur Yazgan; Sadece isim benzerliği olduğunu, Ercan Yazgan'ın gerçek ailesine başsalığı dilediğini aktardı.

Biilur Yazgan vefat eden Bizimkiler dizisinin 'kapıcı Cafer' rolüyle Türkiye'nin kalbine taht kuran Ercan Yazgan'ın kızı olduğu iddialarını reddetti.

Bugün hayatını kaybeden usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olarak bilinen Billur Yazgan'dan bir açıklama geldi.

ERCAN YAZGAN BENİM BABAM DEĞİL

Billur Yazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor, Ercan Yazgan babam değildir" ifadelerini kullandı. 

KENDİNİ BİLMEZ BİR GAZETECİNİN MARİFETİ

Billur Yazgan'ın bugün vefat eden usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olduğu biliniyordu. Konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Billur Yazgan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik. Herkes gibi ben de çok severdim ve çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun yalnız basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor. Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır. Ercan Yazgan babam değildir! Allah rahmet eylesin gerçek çocuklarına, ailesine ve sevenlerine sabır versin.

ERCAN YAZGAN ile ilgili görsel sonucu

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmendir. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1963'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

ERCAN YAZGAN ÖDÜLLERİ

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

Filmografisi

Bana Masal Anlatma - 2015
İffet - 2011
Kardelen - 2010
Hanımın Çiftliği - 2010
Nekrüt - 2008
Yalancı Yarim - 2007
Ahh İstanbul - 2006
Tatil Aşkları - 2004
Altın Kafes - 2004
Hayat Bilgisi - 2003
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı - 2002
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Balalayka - 2000
Duruşma - 1999
Sevda Kondu - 1996
Kaygısızlar - 1994
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
Kabadayı - 1986
Perihan Abla - 1986
Üç İstanbul - 1983
Arkadaşım - 1982
Dokunmayın Şabanıma - 1979
Ölüm Görevi - 1978
Sen Aşk Nedir Bilir Misin - 1977
Sarmaş Dolaş - 1977
Tatlı Kaçık - 1977
İzin - 1975
Hüdaverdi-Pırtık - 1971
Susuz Yaz - 1963

Bu besinleri sakın buzdolabına koymayın!
Yerel seçim anketinden bomba sonuç!
Dünyanın en gizemli üssü!
Türkiye'nin en çok satan lüks otomobilleri
Uyuyan güzelin sırrı çözüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST alanında
PKK'dan büyük vahşet
Florence kasırgasında ölü sayısı yükseliyor
Bahçeli'den ABD ve Esed'e sert sözler
Sedanur'dan acı haber!
ABD yine aynı türküyü söylüyor
Twitter kullanıcıları dikkat! Yeni tespit edildi
Askeri törene terör saldırısı! Ölü ve yaralılar var
TSK açıkladı! PKK'ya büyük darbe
FETÖ'cü komutan yakalandı
Her gün parkta nöbet tutuyorlar! işte nedeni
Taşıdığı bavullardan yakayı ele verdi
İnstagram'a bakın hangi özellik geliyor
ABD'nin istihbarat bataklığı!
Akdeniz'de gerilim!Yunan gemisine el koydu

Öğrencileri taşıyan midibüs devrildi: 1 ölü, 18 yaralı

Kocaeli Körfez'de ortaokul ve lise öğrencileri taşıyan midibüs devrildi. Kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. midibüsteki öğrencilerin TEKNOFEST İstanbul'a gitmek üzere Aksaray'dan yola çıktığı öğrenildi.

ABD'nin YPG/PKK bölgesine askeri sevkiyatları sürüyor

ABD'nin YPG/PKK bölgesine askeri sevkiyatları sürüyor

ABD, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgelere silah, mühimmat ve askeri malzeme sevkiyatına devam ediyor.

YBŞ'li teröristler görüntülendi

Irak'ta terör örgütü PKK'ya bağlı YBŞ (Şengal Savunma Birlikleri) militanları Musul vilayetinin Sincar ilçesinde görüntülendi.

Gökyüzünde muazzam gösteri

TEKNOFEST İstanbul'un ilk gün etkinlikler kapsamında iki Atak taaruz helikopteri alçak uçuş yaparak yöresel harman dalı oyunu figürleriyle festival alanında gösteri yaptı.

Çok Okunanlar

Erdoğan, Suudi Arabistan'a meydan okudu

Jonathan Ferziger ve Fadwa Hodali Bloomberg'de “Erdoğan, Doğu Kudüs'ün her yerinde” başlıklı enteresan bir yazı yayınladı.

Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü ismi değişti

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü, isim değişikliğine gitti. 

Şeyhin 'putperestlik' suçlaması o işletmeyi kapattı!

Kuveyt'te bir 3 boyutlu yazıcı dükkanı, bir şeyhin "burada putperestlik yapılıyor" suçlamasının ardından kapatıldı.

'Güler yüz, tatlı kelam, aldandığımı itiraf ediyorum'

Altan kardeşler ve Ilıcak davasında istinaf duruşması görülüyor. İlk savunmayı yapan Nazlı Ilıcak, "Asla cemaat diktatörlüğünü savunamam" dedi. Ilıcak, FETÖ'nün terör örgütü olduğunu darbe girişiminden sonra anladığını belirterek, "Güler yüz, tatlı kelam… Dini faaliyetleri beni cezbetti. Aldandığımı itiraf ediyorum" şeklinde ifade verdi.

İtalya'nın ‘Kangal' isteğine Türkiye'den yanıt!

Sivas Kangal köpeklerinin, İtalya'nın Toskana bölgesinde yaşanan kurt saldırılarının ardından yerel belediye meclisinde görüşülmesi Türkiye'de memnunlukla karşılandı. Kangal üreticisi Hüseyin Yıldız, "Bu köpeklerin yurt dışına çıkması yasak. Sadece Tarım Bakanlığı iznine tabi. Bu izin verilirse köpeklerimizin İtalya'ya gitmesinden gurur duyarız" dedi.

Bu kategorideki diğer haberler