Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2310.76
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Haziran 2021

2030, Black Goo ve Transhümanizm

NATO zirvesinde ayini andıran ilginç bir açılış töreni gerçekleşti. “Şimdi dönün ve 2030’a bakın” diyen bir sesle tüm liderler aynı anda dikilitaşa benzeyen dijital bir görsele baktılar.

Bu şekilde 2030 hedefleri de görselde izah edildi. Ben 2030’da asıl hedefin transhümanizm olduğunu düşünüyorum. Sanırım insanlık RNA ve DNA üzerinden bir değişime doğru yol alacak.

Klichowski “İnsansı-Makinelerin (Cyborg) Dünyasında Transhümanizm ve Eğitim Fikri” adlı makalesine“bizler aslında birer insansı makineyiz.” diyerek başlamaktadır

Gazi Üniversitesi’nden Hüseyin Köksal 2023 Eğitim Vizyonu ve Transhümanizm adlı çalışmasında Ray Kruzweil’in görüşlerine yer vermiştir.

Kruzwell, ileri teknoloji yardımıyla insanın fiziksel ve mental sınırlılıklarının tümüyle aşılabileceğini ister ve “biraz daha” çalışılırsa birkaç nano-chip ilave ederek süper-insanlar yaratabileceğini, DNA sarmalımıza “küçük” müdahaleler yaparak genetik olarak yatkın olduğumuz bütün hastalıkları daha doğmadan yok edilebileceğini ve “artık yeter” dediğimiz zaman ölebilecek kadar ömrümüzü uzatabileceğimizi söylemektedir.

Kruzweil, “ileri teknoloji ile insanların birleşeceği” zamanların matematiksel olarak 2030’lu yıllar olduğunu da iddia etmektedir.

Şimdi size tam da bu bağlamda ilginç bir konu anlatacağım.

Komplo teorileri ve paranormal olaylar konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz gazeteci Max Spiers, 2016 yılında Polonya'nın Varşova kentinde bir otelde aniden hastalandı ve oracıkta öldü.

Independent'ın haberine göre yapılan soruşturmada bir patolog, Bay Spiers'ın zatürree hastası olduğunu ve sistemindeki yüksek düzeyde opioid ilaç oksikodonundan öldüğünü tespit etti.

AncakSpiers'ın annesiVanessa İngiltere'den ayrılmadan önce oğlunun zinde ve sağlıklı olduğunu ve kasıtlı olarak kendisine zarar vereceğine inanmadığını söyledi. 63 yaşındaki Vanessa, "Max bazı karanlık yerleri kazıyordu ve birileri onun ölmesini istedi" diyordu.

Max Spiers öldüğünde iki litre siyah sıvı kustu. Ve ölmeden evvel annesine “başıma bir şey gelirse araştırın” şeklinde bir mektup yollamıştı. Spiers’in ölmeden evvel blackgoo adlı bir maddeyi araştırdığı sanılıyor.

Peki, nedir bu blackgoo?

Süper iletken ilginç bir siyah sıvı bu. Anti madde diyen de var. Yapısında monoatamik altın ve iridyum var. Monoatamik elementin molekülü de tek atomdan oluşur.

Özellikle Almanya ve İngiltere’de bu madde üzerine araştırmalar yapan birçok isim var.

Hazar Tandoğan ise bu konu hakkında derli toplu bir araştırma yapmış. Ona göre Antik Mısır’da monoatamik altın kullanılarak ve bunu sıvı hale dönüştürüp içerek kendi tanrılarıyla iletişime geçeceklerine inanırlarmış.

Monoatamik altın suyu insanı gençleştirdiği için bu sıvıyı Firavunlar tüketiyormuş.Ayrıca bu sıvıyı içenlerinpsişik büyü yetenekleri gelişiyormuş.

Günümüzde de bu maddeyi Masonlar tüketiyor ve bunun adına manna diyorlar ama Hazar Tandoğan’a göre bu manna değil. Manna hem Kuran’da hem de Tevrat’ta adı geçen bir bitkidir ve çöğen otunun köküdür.

Black Gooise zeki sıvı bir yazılımdır. Terminatör 2 filmindeki civa adam ve Lucy filmindeki son aşama bu siyah sıvı yazılım hakkında bizlere ipucu veriyor.

1982 yılında İngiltere ve Arjantin arasında gerçekleşen ve İngiltere’nin zaferiyle sonuçlanan Falkland Savaşı’nda ilginç bir şey yaşandı. Falkland adalarının yanında Güney Thule adaları vardır. Antarktika’ya da yakın bir yerdir burası.

İngiltere’nin araştırma yapmak için görevlendirdiği Marconi şirketi ve bünyesindeki birçok bilim adamı burada ilginç çalışmalar yaptı.

Rivayet odur ki Thule adalarında mavi buzlarla kaplı bir mağarada kapsüller buluyorlar. Bu kapsüllerin içinde de blackgoo sıvısı var.

Bu sıvıyı bulan askerler vs hepsi gizemli bir şekilde ölüyorlar. Bu sıvı gemilerle kraliyet ailelisine getiriliyor. Ve süper askerler yetiştirmek ve daha başka projeler için laboratuvarlarda bu sıvı üzerine araştırma yapmaya başlıyorlar.

Uzmanlara göre Blackgoo adlı bu madde dünyamızda etkin olması için fiziksel bedenlere ihtiyaç duyuyor. Yani insanlarla etkin olduğu gruplarda iletişime geçmek ve isteklerini yaptırmak için buna ihtiyaç duyuyor.

Aynı zamanda bu madde DNA kopyalayabiliyor ve kopyaladığı DNA’nın şekline bürünebiliyor. Monoatamotik altından besleniyor. Black Gooda altından besleniyor. Ezoterik ayinlerde de bu maddenin kullanıldığı ifade diliyor.

Şimdilik siz parçaları birleştirmeye devam edin ben de araştırmaya…

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan