Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Arda'dan Fenerbahçe açıklaması!

A.Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, hakkında sürekli çıkan F.Bahçe'ye transfer iddiaları için, 'F.Bahçe Başkanı ve taraftarlarını üzmek istemem ama 2017'ye kadar sözleşmem var' dedi.
Arda'dan Fenerbahçe açıklaması!
06 Ocak 2014 11:44:00
A.Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, hakkında sürekli çıkan F.Bahçe'ye transfer iddiaları için, 'F.Bahçe Başkanı ve taraftarlarını üzmek istemem ama 2017'ye kadar sözleşmem var' dedi.

Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan önceki gün konuk olduğu bir TV programında ilginç açıklamalar yaptı. Arda, Fenerbahçe'den gelen transfer teklifleri için, "2017 yılına kadar Atletico Madrid'le kontratım var. Transfer dedikodusu üretmemek adına La Liga'da çokmutlu olduğumu söyleyebilirim. Fenerbahçe başkanına da saygısızlık yapmamakgerekir. Hayatım boyunca dikkat ettim; umarım, hayatım boyunca ne Fenerbahçe taraftarını, ne de Fenerbahçe başkanını üzecek bir açıklama yapmamışımdır; zira bize yakışan, bir Galatasaraylı'ya uygun şekilde davranmaktır" diye konuştu. UMARIM GALATASARAY İLE OYNAMAYIZ Atletico'ya transfer olurken; UEFA Kupası, İspanya Kral Kupası, Copa Del Rey ve SüperKupa'yı kazanacağını hiç düşünmedim. Ama ne kazanırsam kazanayım; hayatta hiçbir plaket, G.Saray personelinin maaşlarından toplayarak bana yaptırdıkları plaketten daha değerli olamaz. Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekilirken rakip olarak G.Saray'ın çıkmasını hiç istemedim. G.Saray ile karşılaşmayı istediğimi söyleyemem. İspanyolca'yı bayağı iyi öğrendim, özellikle sinirlenince çok iyi İspanyolca konuşuyorum, sonuçta Bayrampaşalıyız. Dünyanın en iyisi Ronaldo, Messi'yse bu dünyadan değil. Topla adam geçerken bambaşka bir kabiliyeti var. Messi başka bir şey. Atletico'daki en iyi partnerim Filipe Luis. Galatasaray'da bir zamanlar Hakan Balta ile bu frekansı yakalamıştım. BURAK YILMAZ BİR STAR Arda, G.Saraylı Burak için, "O bir star... Saygıyı hak ediyor. Çünkü çok gol atıyor ve her pozisyonun içinde var oluyor. Eldeyken kıymetini bilmek lazım. Hakan Şükür gitti çok aradık. Burak'ı da gittiğinde aramayalım. Ben taraftar olarak kıymetini biliyorum" dedi. SELÇUK'UN ASALETİ YETER Galatasaray'ın asist kralı Selçuk İnan içinse 'asil' tabirini kullanan Arda, "O asaleti İskenderun'dan nereden almış bilmiyorum ama hepimiz aynı yerden gelsek bile, bizBurak Yılmaz'la Selçuk İnan'ın yanında sokak çocuğu gibi kalıyoruz" diyerek güldürdü.