Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2324.92
BIST 100
9145.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Bahçeli: Vatan haini Demirtaş'a seninleyim mesajıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Bu fotoğraf, vatan haini Demirtaş'a şükran gösterisi, seninleyim mesajıdır." dedi.
​Bahçeli: Vatan haini Demirtaş'a seninleyim mesajıdır
25 Eylül 2022 21:30:00
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Bu fotoğraf, vatan haini Demirtaş'a şükran gösterisi, seninleyim mesajıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince İstasyon Meydanı’nda düzenlenen "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" başlıklı mitingde yaptığı konuşmada, ülkede çizilecek sınırın, terk edilecek ilin, bölünecek milletin, paylaşılacak vatanın, yıkılacak devletin ve kaybedecek tek bir insanın olmadığını ve asla da olmayacağını söyledi.

Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu, barışmayı planladığın, kucaklaşmayı hayal ettiğin kimlerdir?" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terörist Demirtaş’ın adının geçtiği ve senin madalya takacağının yazılı olduğu afişin önünde 'barışacağız' mesajı vermen PKK’ya müzakere ve mütareke teklifi olarak görülmeyecek midir? Kılıçdaroğlu’nun, 'Yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor' açıklamasının adresi neresidir, mana ve maksadı nedir? Eğer kalbi kırık birileri varsa, onlar şehit analarıdır, şehit babalarıdır, yetim yavrulardır, dul gelinlerdir, kalbi yerinden sökülecek olanlar da şerefsiz teröristlerdir. Sayın Kılıçdaroğlu, kimi kandırıyorsun, herkesi kör ve ahmak mı sanıyorsun? Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK’lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Bu fotoğraf, vatan haini Demirtaş’a şükran gösterisi, seninleyim mesajıdır. Türk milleti böylesi bir bölücü iş birliğini asla affetmeyecek, zamanı geldiğinde bunun hesabını zillet ittifakının her partisinden birer birer soracak, burunlarından fitil fitil getirecektir."

Kılıçdaroğlu'nun PKK’nın emellerine alenen sarıldığını söyleyen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, net konuşsun, bir defa da olsa dürüst bir şekilde itiraf etsin. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu, böyle bir gizli ajandaları var mı, PKK’lı teröristlerin affıyla ilgili bir hazırlıkları bulunuyor mu, sözde Kürdistan’ın kurulması hususunda ikna edildiler mi ve okyanus ötesinden kripto mesaj aldılar mı?" dedi.

'Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız'

CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in "Diyarbakır Kürdistan’ın bir parçasıdır" sözüne Kılıçdaroğlu'nun itirazı ve tepkisi olmadığına dikkati çeken Bahçeli, şunları kaydetti:

"Sözde Kürdistan hezeyanı PKK’nın, mazisi bir asrı geçen sömürge planlarının hunhar bir amacı olarak milli hafızada kayıtlıdır. CHP’yle tek yumurta ikizi olan HDP’nin eski eşbaşkanı temelsiz Sezai, peruk takıp kaçmaya çalışan terörist milletvekili Semra Güzel’in kıskıvrak yakalanmasından sonra demişti ki, 'Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza yıkacağız'. Bu temelsiz haine diyorum ki, ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Fistan da giyseniz, eşarp da bağlasınız, peruk da taksanız Türk devletinin nefesi ensenizdedir. Kaçamazsınız, kurtulamazsınız, gök kubbenin başınıza yıkılmasına engel olmazsınız. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge yoktur, olması ham hayaldir, oldurmaya çalışanların akıbeti ise mahvı perişanlıktır. Şerefin, namusun, bunlarla mündemiç vatanın, milletin tavizi olmaz. Devletin teslim olması diye bir şey söz konusu olamaz. Beş kuruşa vatan satan, üç kuruşa köle, bir dolara da hain olur. Nefsine yenilen iki dünyasını heba ve heder eder."

Bahçeli, Türk milletinin, köleliği, zilleti, hezimeti, meskeneti, teslimiyeti, istila heveslerini elinin tersiyle ittiğini, her defasında kafasını tıpkı Milli Mücadele yıllarında ve 15 Temmuz gecesindeki gibi ezdiğini söyledi.

Bölücülere, teröristlere, milliyetsizlere bırakılacak ülke ve yurtlarının olmadığını belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

"Maalesef ve aleni şekilde görülüyor ki, CHP yönetimi PKK'yla sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmiştir. Şırnak'ın Uludere ilçesinin Ortasu köyünde 28 Aralık 2011 tarihinde yaşanan müessif hadisenin üzerinden geçen 11 yıl sonra helalleşme maskesi altında bölücü tezlere destek vermek, terör örgütünün değirmenine su taşımak aymazlık ve tabansızlıktır. Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye'de 'Roboski' diye bir yer yoktur, olmamıştır, olamayacaktır."

'İHA'ya, SİHA'ya karşı çıkan bunlardır'

(CHP Genel Başkanı Kemal) Kılıçdaroğlu'nun, Yozgat'ta, Van'da ve Erzurum'da başka, Şırnak Uludere'de ise bambaşka olduğunu ifade eden Bahçeli, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili iyice sarpa sardığını aktardı.

Millet İttifakı'na değinen Bahçeli, "İttifak içinde ittifaklar yeşermekte, kulisler birbirini kovalamakta, dedikodu çarkı dönmektedir. Görünürde altı parti bir masadadır fakat masanın altı yılan, çıyan kaynamaktadır. HDP, FETÖ, PKK, AB-ABD, Türk düşmanları bu masanın altında zehir imalatıyla meşgul olmaktadır. Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır. Terörle mücadeleye 'hayır' diyen bunlardır. İHA'ya, SİHA'ya karşı çıkan bunlardır. 'Mavi Vatan'daki varlığımıza karşı gelen bunlardır. 'Suriye'de, Irak'ta, Libya'da ne işimiz var?' diyen bunlardır. Milli meselelere şaşı bakan bunlardır. Türkiye'yi sürekli kötüleyen ve kuyusunu kazan bunlardır." ifadelerini kullandı.

"Küresel provokatör" olarak tanımladığı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin, 17 Eylül'deki Erivan ziyaretine değinen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Bir gün önce Özbekistan'ın Semerkant kentinde toplanan Şanghay İşbirliği Teşkilatı'nın 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne Türkiye mührünü vurmuştu. Fakat ABD'nin müesses nizamı Pelosi eliyle misilleme yaptı. Rövanş için Pelosi yeniden sahaya sürüldü. Bu bayan, Erivan'daki sözde Ermeni soykırım anıtında timsah gözyaşları döktü. Saldırgan Ermenistan'ı arkalayıp Türkiye ile Azerbaycan'ı suçladı ve dedi ki, 'Otokrasiyle mücadelede Ermenistan'ın yanındayız.' Karabağ'da barış ve huzuru dinamitleyen, kalıcı çözüm arayışlarını sabote eden ne Azerbaycan ne de Türkiye'dir, biliniz ki suçlu yalnızca Ermenistan'dır. 19 Eylül'de CHP'nin geveze ve ağzı yalan saçan sözcüsü de şunları kaydetti; 'Biz CHP olarak otokrasiden değil demokrasiden yanayız."

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan