Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.54
Gram Altın
2498.43
BIST 100
9548.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başakşehir Bilgievleri'ne kayıtlar başladı

Çocukların kültürel anlamda gelişimini sağlayan, sosyal kazanımlarına olanak sağlayan Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'ne kayıtlar başladı.
Başakşehir Bilgievleri'ne kayıtlar başladı
30 Eylül 2016 15:18:00
Çocukların kültürel anlamda gelişimini sağlayan, sosyal kazanımlarına olanak sağlayan Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'ne kayıtlar başladı.

Çocukların kültürel anlamda gelişimini sağlayan, sosyal kazanımlarını, özgüvenlerini yükselten, donanımlarını çoğaltarak hayata daha güçlü başlamalarına olanak sağlayan Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'ne kayıtlar başladı.

Başakşehir'de yedi farklı mahallede faaliyet gösteren Bilgi Evleri'ne kayıtlar başladı. İlköğretim öğrencilerinin faydalandığı Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'nde yardımcı etütler, kurslar ve eğlenceli aktiviteler yapılıyor. Ayrıca bilgievlerinde, kurulan kulüpler aracılığıyla öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağlanıyor, sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Başakşehir'de; Akif İnan, Cevdet Kılıçlar, Cemil Meriç, Güvercintepe, Altınşehir, Necdet Yıldırım ve Şahintepe Bilgievleri bulunuyor. Özellikle eğitim çağındaki öğrencilerin sağlıksız ve güvensiz ortamlardan kurtarılarak, okul ve aile dışında üçüncü bir güvenli adrese kavuşmasını sağlayan Başakşehir Belediyesi Bilgievleri yeni açılacak 5. Etap Bilgievi'yle birlikte daha da genişliyor.

Bilgievlerindeki faaliyetler, daha çok 8-14 yaş çocuk ve gençlere yönelik. Bilgievine öğrencilerin velisiyle gelmesi gerekiyor ve bilgievine giriş ve çıkışlar tamamen velinin sorumluluğunda. Öğrencilerin bilgievinden istifade edebilmeleri için üye olmaları gerekiyor.

Başakşehir Belediyesi Bilgevlerine üyelik için nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenci belgesi, velisinden muvafakatname (kayıt formu) ve 2 adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Öğrenciler sunulan hizmetlerden tüm hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanıyor.