Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2435.49
BIST 100
9735.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başbakan'a övgü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Tiger Woods'un Türkiye'ye hayran kaldığını söyledi. Çavuşoğlu, 'Woods, Başbakan Erdoğan'ı karizmatik ve güçlü bir lider olarak gördüğünü söyledi' dedi.
Başbakan'a övgü
09 Kasım 2013 15:16:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Tiger Woods'un Türkiye'ye hayran kaldığını söyledi. Çavuşoğlu, 'Woods, Başbakan Erdoğan'ı karizmatik ve güçlü bir lider olarak gördüğünü söyledi' dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Kadir Turan ve dernek başkanları, Grida City Otel'de kahvaltıda bir araya geldi. Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada Antalya'dan Londra'ya doğrudan uçuş seferleri konulması için görüşmeler yapacaklarını belirterek, "Antalya'dan Londra'ya doğrudan sefer konulması için Temel Kotilile birlikte İngiltere'den gelen bir tur şirketi ile bir görüşme yapacağız. Geçen yıl bir tur şirketi Türkiye'ye 25 bin golfçü göndermiş. THY'nin yüzde 70 yolcu kapasitesini de teminat ediyor. Dünyaya 500 bin sporcu gönderiyor ama Türkiye'ye sadece 20 binini gönderebiliyor çünkü doğrudan uçuş seferleri yok. Bunları yaparsak o zaman Antalya, marka şehir olur" dedi.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN'I KARİZMATİK GÖRÜYOR"

Tiger Woods'un Türkiye'ye olan hayranlığını da anlatan Çavuşoğlu, ünlü golfçü Tiger Woods'un Başbakan Erdoğan'ı karizmatik ve güçlü bir lider olarak gördüğünü söyledi. Çavuşoğlu, "Tiger Woods ile konuştuğumda Türkiye'ye olan hayranlığını gördüm. Bana, 'Nasıl başardınız 10 yıl içinde bunu?' diye sordu. Başbakan Erdoğan'ı karizmatik ve güçlü bir lider olarak gördüğünü söyledi. Obama ile golf oynayan biri anlatıyor bunları. Ben de yaptığımız çalışmaları anlattım kendisine. Dünyanın en çok para kazanan sporcusu Türkiye'yi hayranlıkla bakıp takip ediyor" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE HALA MANŞETLERDE"

Tiger Woods'a birkaç stil vuruş gösterdiğini ve bu sayede Woods'un müsabakalarda ilk iki sırada olduğunu söyleyerek espri yapan Mevlüt Çavuşoğlu, "Geçen yıl Türkiye için söylediği sözleri herkes biliyor. Bu yıl da geldi, İstanbul'da köprü üzerinde bir vuruş yaptı. Şu anda dünyada her yerde manşetlerde. Brüksel'e gittim, orada bile televizyonlar hala onu gösteriyor" dedi.

"ÜLKELERİN GÜCÜ, GENÇ NÜFUS İLE ÖLÇÜLÜYOR"

Konuşmasında nüfus planlamasına da dikkat çeken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, ülkelerin gücünün genç nüfus ile ölçüldüğünü belirterek Başbakan Erdoğan'ın herkese çocuk konusunda tavsiyede bulunmasının bu nedenle olduğunu söyledi. Japonya başbakanı ve Putin'in de nüfus planlaması yaptığını ifade eden Çavuşoğlu, "Japonya Başbakanı ile görüştüğümüzde Japonya'nın da en büyük sıkıntısınınyaşlı nüfus olduğu ortaya çıktı. Putin de Başbakanımızla görüştükten sonra çocuk sayısına göre ev ve prim vermeye başladı" dedi.

Kaynak: İHA