Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2428.21
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Başkan Polat'tan Kahtalı'ya ziyaret

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yeniden başkanlığa seçilen Hakan Kahtalı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Başkan Polat'tan Kahtalı'ya ziyaret
09 Mart 2018 10:28:00
Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yeniden başkanlığa seçilen Hakan Kahtalı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başbakan Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle düzenlenen AK Parti Malatya 6.İl Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimizle birlikte Genel Merkezimizle olan diyaloglarımız, kamuoyunun takibi ve bilgilendirilmesi, sosyal medya ve diğer bütün alanlarda çok yönlü çalışmalarımızı yüzümüzün akıyla sürdürmekteyiz.

2019 yılındaki hem yerel hem de genel seçimler olacağı için çok önemli bir sürece giriyoruz. Önümüzdeki süreçte 13 İlçe Belediyesi birde Büyükşehir Belediye seçimleri olacak, Bizim tek hedefimiz; Malatya'da yeni bir rekor kırmaktır. Hacı Uğur Polat Başkanımız yaptığı hizmetlerle göğsümüzü kabartıyor, yüzümüzü ak ediyor. Başkanımızın hem il hem de ilçe teşkilatına verdiği destek ortada, kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakan Kahtalı'ya ve yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya günün anısına 'elif-vav' tablosu hediye edildi.