Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Birikim ailesi büyümeye devam ediyor

Birikim Okulları şubelerine bir yenisini daha ekleyerek bugün Beylikdüzü ilçesinde bir okul açılışı daha yaptı.
Birikim ailesi büyümeye devam ediyor
22 Aralık 2017 13:04:00
Birikim Okulları şubelerine bir yenisini daha ekleyerek bugün Beylikdüzü ilçesinde bir okul açılışı daha yaptı.

Birikim Okulları Beylikdüzü Kampüsü resmu00ee açılış töreni Beylikdüzü İlçe Millu00ee Eğitim Müdürü Barış Baran YILDIZ, Bahçelievler İlçe Millu00ee Eğitim Müdürü Emin ÇIKRIKÇI, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan VekiliÖmer ŞATIR, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Efrahim YEŞİL, Beylikdüzü İlçe KaymakamıMehmet OKUR, Beylikdüzü Eski Belediye Başkanı Vehbi ORAKÇI, ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami KOÇ, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ömer MEŞE, Beylikdüzü Belediyesi Eğitimden Sorumlu Meclis Üyesi Deniz ÇAKIROĞLU, Final Okulları Kurucusu İlker BALCIOĞLU, MY Okulları Kurucusu Murat DURMUŞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Reşat YILMAZ, AKP İlçe Başkanı İsmail DAMAT, Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcısı İbrahim KALAYCI ve Beylikdüzü İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU'nunkatılımlarıylagerçekleşti.

Açılış töreninde Birikim Okulları Genel Müdürü Yusuf YALÇIN,ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami KOÇ, Beylikdüzüİlçe Millu00ee Eğitim Müdürü BarışBaranYILDIZ, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ömer ŞATIRve Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet OKURbirer konuşma yaptılar.

Açılışa katılanlar arasında sivil toplum kuruluşu temsilcileri, özel okul yöneticileri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler de vardı.

''EĞİTİM SÜREÇLERİ İNSANLARIN HAYATLARINDA MİHENK TAŞIDIR''

Kürsüye ilk gelen Yusuf YALÇIN, uyguladıkları "Fıtrattan Umrana" eğitim felsefesiyle oluşturdukları Hayat Denge Modeli hakkında bilgi verdi. YALÇIN: ''Öğretmenlerimizin vazifesi mücerret rehberliktir. Her birimizin parmak izi kadar çeşitli özel bir öğrenme metodu vardır. Akademik gelişim, sosyal gelişim ve manevi gelişimle bir bütündür. Biz vicdanlı öğrenciler yetiştirmek için manevi gelişimin bunlardan ayrılmaz bir parça olduğunu söylüyoruz.'' dedi.

''KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZDEN İLHAM ALMALIYIZ''

Ardından kürsüye gelenÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami KOÇ:"Eğitimde dilimizi ve tarihimizi, öğrencilerimizi iyi öğretmeliyiz. Kültürel değerlerimizden hareketle geleceği inşa etmeliyiz. Biz eğer kendimize inanır ve güvenirsek 21. Yüzyılda eğitimde çok güzel şeyler yapacağız. Okulların yürüttüğü inovatif faaliyetler bizi sevindirmektedir. Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz değerli büyüklerimizin katkılarıyla daha güzel günlere ulaşacaktır.Yeni açılmış olan Birikim Okulu Beylikdüzü Kampüsüne başarılar dilerim." dedi.

''BİRİKİM OKULLARINI TEBRİK EDİYORUM''

Beylikdüzü İlçe Millu00ee Eğitim Müdürü BarışBaran YILDIZ:"Beylikdüzü'nde önceki yıllara nazaran okullaşma oranı daha yüksektir. Eğitim ve öğretimde akademik başarıyla birlikte manevi eğitiminde olması gerekiyor. Millu00ee ve manevi değerlerden hareketle eğitim yapan Birikim Okullarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

''OKULLAR ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR''

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ömer ŞATIR:"Okullar bildiğiniz gibi çocukluğumuzdan başlayan, gençlerimizi yetiştiren değerli eğitim yuvalarıdır. Okullarımız ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Okullarımızın fiziku00ee eksiklerini kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde azami oranda tamamlıyoruz. İlçemizde Birikim Okullarını açan yöneticilere eğitime verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

''BİRİKİM'İN BU BAŞARIDA PAYI VAR''

Son olarak kürsüye Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet OKUR geldi. Açıklamalarında öncelikle Birikim Okulları yönetici kadrosuna veokulun açılmasına vesile olan herkese teşekkür eden OKUR, "Bugün Beylikdüzü olarak özel bir gün. İlçemize özel bir okul kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beylikdüzü akademik, sosyal ve sportif alanlarındaki başarıları ile İstanbul'da hatırı sayılır bir yerde. Bu başarıda özel okullarımızın büyük payı var, bu payda katkısı olan Birikim Okullarına teşekkür ederim. Bir milletin geleceğinin mimarları eğitim sayesinde olur. ''dedi.

Sözlerine devam eden OKUR:Ünlü düşünürlerden İbn Haldun'un bir sözü var: Toplumlar da insanlar gibidir. Maddu00ee ve manevi unsurlarla bir araya gelmektedir. Nasıl ki insanın ruhu ve bedeni arasında bir denge kurması gerekiyorsa toplumun da maddi ve manevi unsurları arasında bir denge kurması gerekiyor. Eğitimi de bu denge anlayışı üzerinden yürütmeliyiz. Çocuklarımızı gelişen çağda yapay zeka ile ilgilenen dürüst, namuslu, vatanına bağlı, bayrağını seven nesiller olarak yetiştirmeliyiz."diyerek sözlerini tamamladı ve Birikim Okulları Beylikdüzü Kampüsü açılışının hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra Beylikdüzü İlçe Millu00ee Eğitim Müdürü YILDIZ,Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ömer ŞATIR, Beylikdüzü Kaymakamı OKUR,ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami KOÇ ve diğer davetlilerle birlikte açılış kurdelesikesildi. Sonrasında davetliler okulugezerek incelemelerde bulundu.