Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2296.60
BIST 100
8988.93
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP ABD'nin partisi

ABD senaryolarının baş aktörü, PKK destekçisi CHP'yle ortakları İyi Parti, Deva ve Gelecek partisinin aynı oyunun parçası olduğunu ifade eden Dilek Çınar: "Sürekli 'Dersimli Kemal' vurgusu yapan CHP Atatürk'ün partisi değil, Biden'ın ABD adına doğrudan iktidar yapmaya çalıştığı bir siyasi partidir."
CHP ABD'nin partisi
18 Ekim 2021 10:50:06
ABD senaryolarının baş aktörü, PKK destekçisi CHP'yle ortakları İyi Parti, Deva ve Gelecek partisinin aynı oyunun parçası olduğunu ifade eden Dilek Çınar: "Sürekli 'Dersimli Kemal' vurgusu yapan CHP Atatürk'ün partisi değil, Biden'ın ABD adına doğrudan iktidar yapmaya çalıştığı bir siyasi partidir."

HABER: ÖZLEM DOĞAN

CHP ve ittifak ortakları terör örgütleriyle kol kola gezmeye devam ediyor. PKK’nın sözcüsü HDP’yle ağız birliği eden CHP, PKK kanalına ödül verilen organizasyonlara çelenk gönderiyor, FETÖ ile iltisaklı KHK’lılara işlerine geri iade edilme vaadinde bulunuyor, küresel sapkınlık LGBT’ye HDP ile birlikte her platformda alan açmaya çalışıyor. Üniversiteler üzerinden gençleri terörize etmeye çalışan, küresel tuzak LGBT’yle iş birliği yaparak Türk gençliğinin ahlakına saldıran ABD destekli CHP ve ittifak ortaklarının tutumunu TGB Genel Başkanı Dilek Çınar Milat’a değerlendirdi.

fjf_afedc819205697f3a3d0072e76322a24.png

ABD’nin amacı CHP’yi iktidar yapmak

CHP ve HDP sapkınlıkta en önde_dc25853c425a9688cdb46d2168f33ee8.jpeg

CHP’nin ABD’nin yönlendirdiği ve Biden’ın doğrudan iktidar yapmaya çalıştığı bir siyasi parti haline geldiğini ifade eden Dilek Çınar, “CHP Atatürk’ün partisi değildir. Cumhuriyet değerlerine de sahip çıkmıyorlar. Sürekli ‘Dersimli Kemal’ vurgusu yaparak Mustafa Kemal’le ve Cumhuriyet’le hesaplaşıyorlar. TMMOB’un PKK Kanalı’na ödül verdiği geceye çelenk göndererek açıkça ‘Aynı ödülü biz de PKK’ya ödül veriyoruz’ diyorlar” dedi.

Başak Demirtaş PKK/HDP’nin siyasi figürüdür

Başak Demirtaş’ın sadece Selahattin Demirtaş’ın eşi değil, aynı zamanda HDP ve PKK’nın kullandığı siyasi bir figür olduğuna dikkat çeken Çınar, “Başak Demirtaş’ın söylemlerine sahip çıkıp Ekrem İmamoğlu gibi birlikte çiçek dikerek, kahvaltı düzenleyerek bir masumlaştırma hareketi başlatmaya çalışıyorlar. Masum göstermeye çalıştıkları HDP’li Selahattin Demirtaş da bir teröristtir, PKK’nın doğrudan mensubudur. Türkiye’de halk için değil, ABD adına iktidar olmak için uğraşan bir CHP yönetimi görüyoruz. Düzenledikleri programlarla, söylemlerinden de anlaşılacağı üzere PKK, FETÖ iltisaklı KHK’lıları yeniden devlete döndürmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

CHP ve ortakları aynı oyunun parçası

CHP ve ortakları aynı oyunun parçası_5540214a4232312dfd6f5b250185f21b.jpeg

Türkiye’nin vatan savaşının devam ettiğini vurgulayan Çınar sözlerine şöyle devam etti: “Mehmetçik’imiz mücadelesiyle, milletimizin birliğiyle PKK’yı ezdi, FETÖ’yü de içinden temizledi. HDP’yi kapatarak da süreci taçlandıracak. ABD’nin senaryolarının baş aktörü gibi davranan CHP ve yanındaki İyi Parti, Deva ve Gelecek partisi aynı oyunun parçasıdır; Türkiye’de Biden iktidarı istemektedirler. Bir batı hayranı, batıcı Atatürk yaratıp kendilerine kalkan yapmaya çalışıyorlar. Türk milleti; gençlik bunları görüyor, CHP ve ittifakının amacının farkındalar.”

Gerçek kadın hareketi Diyarbakır Anneleri

Türkiye’de kadın hareketi arayanların Diyarbakır Anneleri’nin mücadelesine bakmaları gerektiğini kaydeden Çınar, “Kadın hareketi İstanbul Sözleşmesini eşcinselliği cinsel yönelim ekoloji doğa deyip önümüze sürerek olmuyor. Kadın haklarını, istediğinizi yapabilirsiniz diyerek İstiklal Caddesi’nde bizim ağzımıza alamayacağımız bu milletin kültür ve değerleriyle bağdaşmayan sözler ve sloganlarla savunulamaz. Savundukları PKK kız çocuklarını dağlara kaçırıp ne yazık ki tecavüz ediyor. Kadın ve çocuk haklarını savunuyor gibi görünseler de aslında tam tersi düşünce içerisindeler. Eğer samimi olsalardı Diyarbakır Anneleri’ne destek verirlerdi. Çünkü gerçek kadın dayanışması orada” şeklinde konuştu.

CHP ve HDP sapkınlıkta en önde

CHP ve HDP sapkınlıkta en önde_e04958477cb96c362c3094323246a072.png

CHP ve sık sık vurguladıkları dostlarının Türkiye’de kesinlikle iktidar olamayacağını belirten Çınar sözlerini şu şekilde bitirdi: “PKK’yı kuran da devamını sağlayan da ABD’dir. Biz Türk gençliği olarak Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne karşı gerçekleşen saldırılara karşı duruyoruz ve daima taarruzdayız. Kültürel saldırı eşcinsellik de emperyalizm tarafından moda haline getirildi. Yine CHP ve HDP bunlarla en önde yürüyor. Çocukları, gençleri milli değerlerimizden koparıp aileyi ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. İnsan ve doğanın yıkıma uğradığı bu çürümüşlükle insanı kendine yabancılaştırıp mutsuz ediyor. Batı korkunç bir manevi yıkım içerisinde.”

Yorumlar (1)

Ahmet Faruk
CHP'nin geçmişide ihanetlerle dolu.
2 yıl 5 ay önce Yanıtla
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan