Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2495.91
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

CHP sapkınlıkta sınır tanımıyor

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin 2022-2024 yılları arası 'Yerel Eşitlik Eylem Planı'nda LGBT ve çocuklar alanında çalışan sapkın STK'lara ait mekan sayısının artırılması ve sağlık hizmetlerinin sunulduğu merkezlerin de LGBT dostu hale getirilmesi için teklif verdiği ortaya çıktı.
CHP sapkınlıkta sınır tanımıyor
21 Ocak 2022 07:00:00
CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin 2022-2024 yılları arası 'Yerel Eşitlik Eylem Planı'nda LGBT ve çocuklar alanında çalışan sapkın STK'lara ait mekan sayısının artırılması ve sağlık hizmetlerinin sunulduğu merkezlerin de LGBT dostu hale getirilmesi için teklif verdiği ortaya çıktı.

HABER: SİNAN AKTOL

Toplumun ahlakına ve dinine karşı her olayda yer alan CHP’nin eşcinsellik sevdası bitmiyor. CHP’li belediyelerin ısrarla destek verdiği küresel şer örgütü LGBT’ye kız ve erkek çocuklarını istismar etmesi için 2022-2024 yılları arası Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda açıkça LGBT’ye alan açmaya çalıştığı ortaya çıktı. LGBT’nin her sözde onur yürüyüşünde kutlama yapan CHP’li Belediyelerin ahlaksızlığa alkış tutması toplumda büyük rahatsızlık uyandırıyor.

HABER1_c096a8178c6919cb3029e47f27add56a.jpg

CHP’nin LGBT savunucusu avukatı

Belirli dönemlerde bir yerlerden emir almışçasına ağız birliği eden CHP’li isimler ve LGBT aktivistleri geçtiğimiz günlerde çocukları sapkın fikirlerine alet edecek açıklamalarda bulundular. CHP’li avukat Feyza Altun sosyal medya hesabından ‘trans çocuklar vardır’ paylaşımı yaptı, birçok CHP’li hesap da Altun’a destek verdi. Ayrıca Altun’un açıklamasıyla birlikte LGBT destekçiliği ve LGBT çalışmalarıyla tanınan Türkiye Psikiyatri Derneği Başkanı K.B. de trans çocuklar vardır başlığı altında cinsel şiddetle mücadele derneği işbirliğinde ‘Çocuk-ergen odağında cinsel haklar’ konulu skandal bir yayın yaptı.

HABER_2e8bacc8e19a5e9147d13713a247d46f.jpg

CHP’li Kadıköy Belediyesi’nden rezalet

Terör örgütü PKK’nın sözcüsü HDP’den sonra en büyük LGBT savunucusu olan CHP’nin belediyelerinde yaşanan LGBT skandalları bitmiyor. LGBT’nin merkezi olan CHP Şişli Belediyesi gibi ‘LGBT çocuklar vardır’ broşürü bastıran Kadıköy Kent Konseyi’nin sahibi Kadıköy Belediyesi’nin özellikle kız ve erkek çocuklarının ahlakına saldıran LGBT’li STK’lara ciddi bir ödenek ayırmayı planladığı ortaya çıktı. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda LGBTİ’yi kurumsallaştıran, normalleştiren ve Türk toplumunun değerlerine savaş açan teklifi büyük tepki aldı.

CHP LGBT’yi kurumsallaştırmanın peşinde

LGBT destekçisi CHP’li Kadıköy Belediyesi 2022-2024 yılları arası Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda açıkça LGBT propagandası yaparak LGBT’yi kurumsallaştırmaya çalışıyor. CHP’li Kadıköy Belediyesi LGBT’yi dahil ettiği planı mecliste onaylamaya hazırlanırken, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Fatih Kaya Kadıköy Belediyesi destekli LGBT terörüne tepki gösterdi. Kaya, “Kadıköy Belediyesi ve Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı’nın Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda LGBTİ’yi kurumsallaştıran, normalleştiren, toplumunun değerlerine savaş açan teklifini asla kabul etmiyoruz. Meclis’te reddi için gereğini yapmaya davet ediyorum. Toplumsal kültür, ahlak ve örflerimize karşı Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı bu saldırıyı asla kabul etmiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Sapkınlar çocukları hedef alıyor

LGBT ve kız çocukları alanında çalışan sapkın STK’lara ait mekan sayısını artırmayı teklif eden CHP Kadıköy Belediyesi Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda, sağlık hizmetlerinin sunulduğu merkezlerin de LGBT dostu hale getirilmesinin sağlanacağı ifade ediliyor. Raporda ayrıca LGBT alanında uzman STK’larla atölye, eğitim ve proje sayısıyla LGBT dostu afiş ve broşürlerin yer aldığı sağlık merkezlerinin sayısının artırılması için de harekete geçileceği belirtiliyor.