Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2324.56
BIST 100
9142.4
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Elite World Hotels&Resorts 4 yeni markası ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırıyor

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Elite World Hotels & Resorts; 46 yıllık konaklama deneyimini bu kez yatırımcılar ile paylaşmaya hazırlanıyor.
Elite World Hotels&Resorts 4 yeni markası ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırıyor
02 Aralık 2022 10:17:41
Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Elite World Hotels & Resorts; 46 yıllık konaklama deneyimini bu kez yatırımcılar ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Türk misafirperverliğini çağdaş bir anlayışla yansıtan, özenle tasarlanmış yeni nesil otelleriyle güncel trendleri, son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetleriyle harmanlayan Elite World Hotels & Resorts, misafirlerine keyifli bir dünyanın kapılarını açmaya devam ediyor.

Misafirlerine ve iş ortaklarına 8 otelinde 46 yılı aşan deneyimine dayanan bir konaklama uzmanlığı sunan Elite World Hotels &Resorts, artık yatırımcılarına da bu deneyim ve uzmanlıktan yararlandıracak fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Yeni stratejisi doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modelleri çalışmalarına başlayan Elite World Hotels & Resorts, turizm sektörüne 4 yeni marka kazandırarak Türk yatırımcısının sektördeki gücüne güç katmayı amaçlıyor.

Emel Elik Bezaroğlu: “Uluslararası otel zinciri olma yolunda ilerliyoruz”

Elite World Hotels & Resorts Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu; Elite World Hotels olarak 46 yıldır turizm sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırdıklarını söyledi. Elite World Hotels’ in misafirlerine ev konforu rahatlığı ve yüksek kalitede hizmet sunduklarını belirten Emel Elik Bezaroğlu, “Biz Elite World Otelleri olarak ülkemizin hedefleri ve çıkarları doğrultusunda turizm sektörünün büyümesi için TURQUALITY Marka Destek Programı’na alınan ilk otel markası olduk. Böylece sektörümüzde önemli bir ilke imza attık. Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca hizmet kalitemizi, başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumumuzu üst seviyelere taşımak için yatırımlarımızı artırıyoruz.

Tüm bu başarımızın altındaki en büyük sır ülkemize olan inancımız. Tabii bir de çalışmak. Bizim için misafirlerimize kaliteli hizmet vermenin yanı sıra onlara farklı deneyimler yaşatmak da çok önemli. Elite World Ailesi olarak misafir deneyimlerimizi devamlı zenginleştirmek bizim en önemli felsefemiz. Bu yolda sürekli kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

Orkun Petekçi: “2030 senesinde 40 otele ulaşmayı hedefliyoruz”

Elite World Hotels & Resorts olarak ekonomi, orta, üst ve lüks olmak üzere dört ayrı segmentte hizmet vermek için geliştirilen 4 yeni marka ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu: “Elite World Hotels & Resorts olarak 4 yeni markamız ile yeni stratejimiz doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modellerimiz ile yatırımcılara yeni kapılar açacağız. Bu doğrultuda ki stratejik planlamız ile 2030 yılında 40 otele ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni nesil bakış açımız, yerel tecrübemiz ile Türkiye’nin yerli ve milli turizm değerlerini kendimize misyon edinerek sektörümüzü en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Elite World olarak bugüne kadar benzersiz kalite ve hizmet anlayışımızla misafirlerimize alışılmışın dışında bir deneyim yaşattık ve yaşatmaya devam ediyoruz”.

Elite World Hotels & Resorts , Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında isim hakkı vererek büyümeyi hedefliyor.

Turizm sektörünün dinamiklerini değiştirecek 4 yeni marka

ELITE WORLD GRAND

İstanbul Basın Ekspres, Küçükyalı ve Sapanca’da faaliyet gösteren Elite World Grand,

iş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi anlayan ve en doğru çözümleri sunabilen toplantı alanlarıyla sektörün dinamiklerini değiştiriyor. Yüksek üst segment olarak konumlanan Elite World Grand markası misafirlerine lüksü, konforu, sıra dışı bir hizmet kalitesiyle sunuyor. Elite World Grand, modern gezginlere sadece bir ürün değil, aynı zamanda yerel kültürden alınan ilhamla tasarlanmış otantik bir deneyim yaşatıyor. Elite World Grand, misafirperverlik anlayışımızı ve kalite yaklaşımımızı yansıtacak

şekilde tasarlanan otelleriyle büyük şehirlerde büyümeyi hedefliyor. Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran SPA, wellness hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatırken, sağlıklı yaşam konseptiyle lüks algısını yeniden yapılandırıyor.

ELITE WORLD

İstanbul Taksim, İstanbul Florya, Van, Marmaris’te konumlanan Elite World, restoranları, sağlıklı yaşam konseptleri ile misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Yatırımcılara otel inşa ederken veya dönüştürürken yüksek düzeyde esneklik sağlayan Elite World

markası, özgün tasarımlara sahip, üst segment otellerden oluşan bir portföy sunuyor. Elite World, misafirlerine harika lokasyonlarda, en iyi hizmeti aldığını hissettirecek şekilde konumlanıyor.

ELITE WORLD COMFY

Elite World Grubu’nun en yeni markası olan ve orta segmentte yer alan Elite World Comfy; akıllıca tasarlanmış binaları, şehrin kalbinde rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri, modern ve aile dostu imkanlarıyla yeni nesil orta segment otellerden oluşuyor. Rekabetçi bir fiyat politikasıyla yaşam tarzı odaklı bir yatırım sunan Elite World Comfy, benzersiz bir tasarım estetiği taşıyor. Önceden seçilmiş ve uygulamaya hazır modern mimari ve tasarım paketi sayesinde Elite World Comfy, yatırımcılar için proje geliştirme sürecini yarıya indiriyor.

ELITE WORLD GO

Ekonomi segmenti için geliştirilen Elite World Go, uygun fiyatla erişilebilir konforlu ve şık tasarımlı akıllı otel olarak tasarlandı. Sıcak renklerde dekore edilmiş odaları ile ev konforunda bir rahatlık sunuyor. Uygun yatırım ve işletme maliyetleriyle Elite World Go, yatırımı kısa sürede geri dönüş sağlayacak.


ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan