Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2284.36
BIST 100
8970.71
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ellerinde patladı

FETÖ, PKK, Ermenistan ve Yunanistan işbirliği her hadisede gün yüzüne çıkıyor. Bir videoya dayanarak Viyana saldırısından Türkiye'yi sorumlu tutan ülkeler ve terör örgütleri Türkiye'yi suçladı fakat olayın aslı ortaya çıkınca bu sefer de İzmir'deki mucizede getirilen tekbir üzerinden Türkiye ve İslam'a kinlerini kustular.
Ellerinde patladı
05 Kasım 2020 10:06:42
FETÖ, PKK, Ermenistan ve Yunanistan işbirliği her hadisede gün yüzüne çıkıyor. Bir videoya dayanarak Viyana saldırısından Türkiye'yi sorumlu tutan ülkeler ve terör örgütleri Türkiye'yi suçladı fakat olayın aslı ortaya çıkınca bu sefer de İzmir'deki mucizede getirilen tekbir üzerinden Türkiye ve İslam'a kinlerini kustular.

HABER: ÖZLEM DOĞAN

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın herhangi bir ülkesinde gerçekleşen bir olayda bile Türkleri sorumlu tutan zihniyet hem Viyana saldırısında Türkleri suçladı hem de Ayda bebeğin enkaz altından ‘Allahu Ekber’ nidalarıyla çıkarılmasını terörle bağdaştıracak kadar çirkinleşti. Bu kin ve düşmanlığın yayıldığı ana kaynağını da FETÖ, PKK ve destekçileri gerçekleştiriyor. Ayrıca FETÖ İslam’a ihanet projesi dinler arası diyalog üzerinden Avusturya’daki Müslümanlara FETÖ vasıtasıyla Hristiyanlarla birlik olma çağırısında bulunuyor.

İftiraları ellerinde patladı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşen ve 4 sivilin hayatını kaybettiği 15 kişinin de yaralandığı terör saldırısının hemen ardından sosyal medyaya düşen görüntülerde bir Türk’ün bağırdığı duyuluyordu. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden harekete geçen Türkiye düşmanı terör örgütleri, Ermenistan ve Yunanistan’la bir olup saldırıdan Türkleri sorumlu tuttu. Başta firari FETÖ’cü Emre Uslu olmak üzere Türkiye düşmanlarının Türkiye’yi hedef gösterdiği olayın aslı ortaya çıktı. Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen adlı iki Türk vatandaşının olay yerindeki bir kadına ve bir polis memuruna yardım etmeye çalıştığı öğrenildi.

Cesur Türk kahramanlar

Türkiye düşmanlığıyla bilinen Alman Bild gazetesi, önceki gün Viyana’daki terör saldırısında canlarını hiçe sayarak 2 yaralıyı kurtaran kahraman Türk gençlerinden övgüyle bahsetti. Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleşen terör saldırısında yaralanmasına rağmen 1’i polis 2 kişiye yardım eden Türk vatandaşları Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen, Avrupa medyasının ilgi odağı oldu. Avusturya medyası iki Türk’ün kurşun yağmuruna rağmen insanlara yardımcı olmaktan bir an bile tereddüt etmediklerini yazdı. Mikail ve Recep Avrupa’da “Viyana saldırısının kahramanları” olarak adlandırıldı.

Türkler mükemmel insanlar

Türkiye karşıtlığıyla bilinen Alman Bild gazetesi de kahraman gençlere geniş yer verdi. Gazetenin Başyazarı Franz Josef Wagner tarafından kaleme alınan makalede, “Viyana sokaklarında büyük panik yaşandı. 4 kişi hayatını kaybetti ve 14 kişi ağır yaralandı. Terör saldırının yanı sırı iyi şeyler de yaşandı. İki Türk kökenli genç yaşlı bir kadını ve ağır yaralı bir polisi kurtardı. Teröristin kurşun yağmuruna rağmen ağır yaralıları güvenli bir yere taşıdılar. İki genç adamdan biri vuruldu. Onlar mükemmel insanlar. Onlar acıların çekildiği o akşam insanlara yardım ettiler. Kötü bir dünya olduğu gibi iyi bir dünya da var. O iki genç adamın verdiği mesaj da tam olarak budur” ifadelerine yer verdi.

Allah’a da tekbire de düşmanlar

Her fırsatta İslam’a ve Türkiye’ye saldıran güruh Viyana’daki terör saldırısında Türkiye’ye attıkları iftira tutmayınca bu kez de İzmir depremi üzerinden harekete geçti. Ayda bebeğin enkazdan çıkartılması sırasında yardım ekiplerinin tekbir getirmesine sinirlenen aynı kesim İslam’a olan nefretlerini dile getirdi. Ege Üniversitesi’nin tweeti altına yazılan yorumlar pes dedirtti. Allah sözünden bile duydukları rahatsızlığı küfür ve hakaretlerle ortaya koyan azgın azınlık demenin bile yasak olduğu tek parti dönemlerini hatırlattı.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan