Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.97
Gram Altın
2436.00
BIST 100
9805.3
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

En Çok Satan Telefonlarda İndirimli Fiyatlar

En Çok Satan Telefonlarda İndirimli Fiyatlar
03 Temmuz 2020 15:57:00

Akıllı telefon ve çift hatlı telefonlarda indirimli fiyatlar ve kampanyalarla adından söz ettirmeyi başaran Vatan Bilgisayar, Iphone, Samsung Galaxy, Vestel, Huawei, Honor, Nokia, Oppo, Realme, General Mobile gibi dünya markası cep telefonu markalarını uygun ve indirimli fiyatlarıyla sunuyor.

Fibabanka kredisiyle peşin fiyatına 3 taksit, 6 taksit, 10 taksit ve 12 taksit yapma olanağı sunuyor. Kargo bedava hizmetini de sunan Vatan Bilgisayar, telefon kullanıcılarına birbirinden farklı indirim ve kampanya sunmaya devam ediyor.

Efsane İndirimler Vatan Bilgisayar’da

Vatan Bilgisayar online satış mağazasından inceleme yapan tüketiciler, en ünlü markaların telefon cihazlarında indirimli fiyatlara ulaşma olanağı buluyor. İşlemci hız aralığı, ekran özellikleri, ekran boyu, kamera çözünürlüğü, dahili hafıza gibi birçok özelliğini de istedikleri gibi ayrıştırarak arama yapabilen tüketiciler, bütçelerine uygun ödeme seçeneklerini de inceleme fırsatı buluyor.

Renkli ekran, Full HD, TFT, Amoled, ışıklı ekran, süper Amoled, LCD, IPS, Oled, IPS LCd ve daha birçok farklı ekran özelliğine sahip cep telefonları, Vatan Bilgisayar’da kampanya ve indirimli fiyatlarla tüketicilere sunulmaya devam ediyor.

Vatan Bilgisayar’dan En İyi Telefon Kampanyaları

Gerek kullanım özellikleri gerekse farklı renk gruplarına ait cep telefonlarını bir arada bulabileceğiniz Vatan Bilgisayar’da, en iyi cep telefonu kampanyaları da yine tüketicilere sunuluyor.

Sunulan cep telefonu fiyatları, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterirken, her bütçeye uygun akıllı telefon bulmak da mümkün oluyor. Iphone, Samsung, Huawei, Samsung Galaxy, General Mobile, Vestel Venüs, Oppo, Nokia, Reeder, Realme, Xiaomi gibi dünya markalarının satışa sunulduğu Vatan Bilgisayar’da taksit seçenekleri ve uygun ödeme koşulları da yine tüketicilere sunuluyor.

Tüketiciler indirimli fiyatları ve kampanyalı cep telefonlarını araştırırken, yine en çok satan cep telefonlarını da inceleyerek, bütçelerine uygun olanı, ihtiyaçlarına göre tercih ederek satın alabilirler.

Çift Hatlı Telefonlarda Taksit Olanağı

Çağın gereklerine göre çift hat kullanarak birçok olanağı aynı anda yaşamak isteyen tüketiciler, çift hatlı cep telefonlarını araştırmakta ve en ucuz telefon modelleri yanında cep telefonu aksesuarlarıyla birlikte taksit olanağı olan telefon modellerine yönelmeye devam ediyor.

Vatan Bilgisayar, çift hatlı cep telefonlarında Fibabanka kredisiyle, peşin fiyatına 3 taksit, 10 taksit ve 12 taksit yapma olanağını sunmaktadır.