Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2488.33
BIST 100
9470.92
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Fenerliler şampiyon Beşiktaş olsun diyor'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yarışıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
'Fenerliler şampiyon Beşiktaş olsun diyor'
28 Nisan 2016 09:13:00
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yarışıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 20. yıl balosuna katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman taraftarlar ile bir araya geldi.

F.BAHÇELİLER BİLE İSTİYOR

Baloda açıklamalarda bulunan Orman, şampiyon olacaklarını iddia ederek, "Öyle bir algı yaratılmaya çalışılıyorken sanki farklı bir ülkede miyim diye baktım, farklı bir takımı mı yönetiyorum diye baktım. Size de soruyorum, şu anda Türkiye liginin lideri kim arkadaşlar? Beşiktaş. En iyi futbolu oynayan kulüp hangi kulüp? Beşiktaş. Peki bütün taraflı tarafsız herkesin şampiyon olmasını isteyen, hatta rakiplerimiz bile, hatta birinci derece rakiplerimizin şampiyon olmasını istediği kim? Beşiktaş. Peki dünyanın en güzel stadına sahip olan kim? Beşiktaş. 4 maç kalmış, 3 puan öndeyiz. Sanki bunların hiçbirisi bizim için olmamış gibi böyle bir hava estirilmeye çalışılıyor" diye konuştu.

ÇOK HIRSLILAR

Orman, futbolcuların inanılmaz hırslı olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu: "Son iki gündür futbolcu kardeşlerimizle beraberiz. İnanılmaz derecede hırslı, inanılmaz derecede inanmış durumdalar. Beşiktaş camiası tüm bireyleri ile yönetim kurulundan, malzemecisinden, taraftarıyla hepimiz şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Ancak biz hiçbir yerden güç almayız, gücü takımımızdan, camiamızdan alırız. Bizim ana prensibimiz şudur: 'Şerefinle oyna, hakkınla kazan'. Kimseye hakkımızı yedirmeyeceğiz. Hakkımızla Vodafone Arena'ya alnımızın teriyle emeğimiz ile yaptığımız stada şampiyon olarak gideceğiz. Bundan hepiniz emin olun. Takımınıza sahip çıkın. Evet, maçlar tansiyonu yüksek geçiyor. Bazen hemen gol olmuyor. Bazı zaman beraberlik oluyor, ama maç 90 dakika 3 puan öndeyiz. Şampiyon olacağımıza ben inanıyorum, arkadaşlarım inanıyor, camiamız inanıyor."

AA