Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2323.57
BIST 100
9125.32
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ford bahaneleri sıfıra indirdi

Türkiye'nin tercih edilen otomobil markalarından olan Ford, tüm binek araçlarında '0 faiz' fırsatıyla binicilerinin yüzünü güldürdü. Sonbahara yeni aracıyla girmek isteyen tüm Ford binicileri showroomlar sizi bekliyor.
Ford bahaneleri  sıfıra indirdi
14 Ağustos 2017 12:43:00
Türkiye'nin tercih edilen otomobil markalarından olan Ford, tüm binek araçlarında '0 faiz' fırsatıyla binicilerinin yüzünü güldürdü. Sonbahara yeni aracıyla girmek isteyen tüm Ford binicileri showroomlar sizi bekliyor.

Fırat İPEK

Ford, tüm binek ve ticari modellerinde sunduğu "0 faiz" fırsatı ve peşin alım indirimlerini Ağustos ayında da sunmaya devam ediyor. Ağustos ayında devreye aldığı kampanyasıyla müşterilerine binek araçlarda "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko alınması durumunda 36.000 TL, 15 ay ve %0 faiz kampanyası sunan Ford, bu paketten yararlanmayan müşterileri için de 30.000 TL, 15 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyasını sürdürüyor. Ayrıca, 0 faiz kampanyasını tercih etmeyen müşterilere de %1 peşin alım indirimi sağlanıyor.

Kuga ve Courier Journey modellerinde 20.000 TL, 20 ay ve %0,99 faizli kredi kampanyası Ağustos ayında da devam ederken, "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko satın alan müşterilerine ise 20.000 TL, 20 ay, %0,95 faiz desteği sunulmaya devam ediyor. Ağustos ayı içinde satın alınan tüm Ford Focus ve Courier modellerinde, Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim Ford müşterilerini bekliyor.

'Her Şey Dahil Finans Paketi'

Transit minibüs modellerinde "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko satın alınması durumunda 55.000 TL, 12 Ay, %0 faiz kampanyasını Ağustos ayında da sürdüren Ford, paketten yararlanmayan müşterilerine için 50.000 TL, 12 ay, %0 faizli kredi desteği sunuyor.

Buna ek olarak, Ağustos ayında Transit Minibüs Okul Taşıtı modellerinde 50 Bin TL, 18 Ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası, Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında F Kasko satın alan müşterilere ise 55.000 TL, 18 Ay, %0 faiz kampanyası sunuluyor.

Yüzde 2 peşin alım indirimi

Connect modellerinde "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko satın alınması durumunda 36.000 TL, 18 ay, %0 faiz kampanyası devam ederken, paketten yararlanmayan müşterilere 30.000 TL, 18 ay, %0 faiz kampanyası sunuluyor. 0 faiz kampanyasını tercih etmeyen müşterilere ise %2 peşin alım indirimi sağlanıyor.

Ford Custom, Transit, Courier ve Ranger modellerinde "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko satın alınması durumunda ise 24.000 TL, 20 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası devam ederken, paketten yararlanmayan müşteriler için 20.000 TL, 20 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyası sunuluyor.

Yerli ve Milli tek lastik markası Petlas,

Türkiye'nin gücünü gösterdi

Türkiye'deki yarış pistlerinde boy gösteren yüzde 100 yerli üretim tek lastik markası Petlas, Avrupa'da da tam not aldı. Yunanistan'da, Petlas ana sponsorluğunda düzenlenen "Opel Corsa OPC Cup 2'nci Ayak" yarışında, Petlas'ın ürettiği "Velox Sport PT741" marka lastik, yüksek hava ve asfalt sıcaklığında gösterdiği üstün performansla pilotların büyük beğenisini kazandı. Lastikte, yerli üretimin lokomotifi olarak motor sporlarına desteğini sürdüren Petlas, Avrupa yarış pistlerinde de ana sponsor olarak Türkiye'nin adını ve üretim gücünü gösterdi.

Petlas'ın üstün performansı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Yunanistan'ın Serres Pisti'nde düzenlenen Opel Corsa OPC Cup 2'nci Ayak yarışlarında, Petlas'ın hız tutkunları için ürettiği, Velox Sport PT741 lastikler kullanıldı. Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da büyük ilgi gören yarışma, 42 dereceyi bulan hava sıcaklığında, kıran kırana bir mücadele ile gerçekleşti. Antrenman seanslarının ardından yapılan sıralama turlarında, en iyi zamanı ünlü pilot Ümit Ülkü, en iyi ikinci zamanı ise pilot Alkan Güven yaptı. Ümit Ülkü, sıralama birincisi olarak, yarışmaya ilk çizgiden başlamasına karşın, Alkan Güven, iyi start aldığı yarışta, ilk virajdan son viraja kadar liderliğini sürdürerek, rahat bir şekilde birinciliği kazandı. Yarışmanın ikincisi, geçen yılın kupa birincisi Ali Başakıncı olurken, üçüncülüğü ise Opel Corsa OPC Cup'ta ilk kez start alan Galip Atar elde etti.

Yüksek hız ve konforlu sürüş keyfi

AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren Petlas, Yunanistan'daki "Opel Corsa OPC Cup 2'nci Ayak" yarışlarında, güvenli yüksek hız ve konforlu sürüş keyfini bir arada sunan özel üretim yarış lastikleri ile ilk defa Avrupa sahnesine çıkmış oldu. Türkiye'nin yerli üretim gücünü Avrupa yarış pistinde de kanıtlayan Petlas lastik, sırt deseni ve ıslak/kuru zemin ve virajlardaki tehlike riskini de minimize etmesi ile dikkat çekiyor.

Oyak Renault, çocuklara

keyifli bir yaz yaşattı

Türkiye'nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault, bu yıl ilk kez, çalışanlarının çocuklarına özel olarak birbirinden farklı eğitimlerin verildiği Oyak Renault Yaz Okulu uygulamasını hayata geçirdi. Oyak Renault, çalışanlarının çocuklarına yönelik olarak gerçekleştirdiği Yaz Okulu uygulaması kapsamında, 80 çocuğun basketboldan dramaya çok sayıda alanda eğitim almalarını sağlayarak onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Yaz okulunda eğitim gören çocuklar, "Hem eğlendik hem öğrendik, Oyak Renault Yaz Okulu'nda büyük keyif aldık" dedi.

Konfor sevenler için;

Hyundai Elantra

Tüm zamanların en çok satılan Hyundai modellerinden biri olan Elantra, dünya genelinde de en çok bilinen Hyundai modeli ve aynı zamanda markanın ürettiği ilk C segmenti otomobili. Hyundai, "C sedan segmentindeki şık modeli Elantra için yepyeni bir donanım seviyesini satışa sundu. Hyundai Elantra, Style donanım seviyesinin üstüne eklenen Plus özelliklerle biraz daha fazla konfor isteyenlere hitap ediyor.

Her iki otomobilden biri

Toyota hibrit

Türkiye'de üretilmeye başlandığı 2016 yılının kasım ayından bu yana, tüm dünyada ilgi odağı olmayı başaran Toyota C-HR'ın hibrit versiyonunun satış başarısı da katlanarak sürüyor. 2017 yılının Ocak-Temmuz döneminde toplam C-HR satışlarının yüzde 48,5'ini oluşturdu.

Alfa Romeo sahibi olmak çok kolay

Alfa Romeo Giulietta sahibi olmak isteyenler, Ağustos ayı boyunca açılır tavan hediyesi ile 40 bin TL'ye kadar 0 faizli kredi avantajı ve 12 aya varan vade kolaylığından faydalanabilecek. 2017 model otomobillerde ise açılır tavan donanımı hediye ediliyor.

Fiat, yaz kampanyası

tam gaz devam ediyor

Fiat Professional, ticari araçlarda cazip avantajları hayata geçiren yaz kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor. Bayram tatili öncesinde ticari araç sahibi olmak isteyenler için pek çok fırsat sunan yaz kampanyası kapsamında Fiat Doblo ve Fiorino'ya 5 bin TL peşinat ve avantajlı kredi koşulları ile sahip olunabiliyor.

KIA fırsatlarını kaçırmayın

KIA, Ağustos ayına özel kampanyalı fiyatlarını açıkladı. KIA, en düşük yakıt tüketimi ile Guinness Rekorlar Kitabı'na giren hibrit otomobili yeni Niro'yu 124.500 TL'den başlayan çok özel fiyatla çevre dostu kullanıcılarına sunuyor. Tüm modellerde cazip fırsatlar showroomlarda sizi bekliyor.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan