Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Hediyenizle Sevginizi Gösterin!

​Hediyenizle Sevginizi Gösterin!
21 Ağustos 2021 20:17:39

Hepimizin sevgisini göstermek için çok farklı yöntemleri var. Bazılarımız sözlerle bazılarımız resimle bazılarımız ise müzikle duygularını açığa çıkarıyor. Fakat kimimiz bu yöntemlerle kendini rahat hissetmediği için başka yollar arıyor. Sevgimizi göstermenin en içten, sakin ve tatlı yollarından biri de hediye vermek. Bu yazımızda sevdikleriniz için hediye alırken nasıl daha isabetli seçimler yapabileceğinize değineceğiz.

Önceliği sevgili konusuna vereceğiz. Sonuçta ailemize olan sevgimizi bir şekilde gösteriyoruz. Ya da bu konuda daha rahat oluyoruz. Fakat kendi ellerimizle büyütüp geliştirdiğimiz romantik ilişkilerimizde sevgimizi ifade edebilmek daha zorlayıcı olabiliyor. Fakat merak etmeyin. Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde hem romantik hem kullanışlı hem de şık ürünler yer alıyor. Bu sayede bize sevgilimiz için en güzel sürprizleri hazırlayabiliyoruz.

Sevgiliye hediye dendiğinde aklımıza peluş ayıcık, çikolata kavanozu gibi klişe hediyelikler gelebilir. Muhiku’da ise zamanın ruhuna dokunan, anlamlı ama yine de romantik detaylar taşıyan hediye kutuları yer alıyor. Tabii ki hediye kutusu olunca bunların hepsini bir arada bulundurabilmek çok daha kolay oluyor. Çünkü tüm özellikleri yansıtacak şekilde hem romantik hem işlevsel hem de kullanışlı parçaları bir araya getirebiliyoruz.

Sevgiliye hediye kutularına örnek vermek gerekirse sitenin en çok tercih edilen Sevgini Paylaş Kutusu’nu ele alabiliriz. Bu kutunun içerisinde;



  • İki paket filtre kahve,
  • İki adet kupa,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kutudaki kahveler ve kupalar sevgilinizle yeni lezzetler keşfetmenizi sağlıyor. Kalpli çikolata da bu lezzetlere eşlik ederken hediyenize romantik bir detay katıyor. Kırmızı kalpli mum ise sevgilinize özel hediyenin en romantik parçası. Hediye notunuzla da manevi değerini arttırıp kişiselleştirebiliyorsunuz.

Biz bu kutuyu örnek olarak gösterdik. Sevgiliye hediye koleksiyonunda buna benzer pek çok kutu bulunuyor. Üstelik dilerseniz bu tarzda bir kutuyu Kendi Kutunu Yap sayfası sayesinde kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Sevgilinizin ilgi alanlarına yönelik ürünleri seçerek tamamen ona özel bir kutu oluşturabilirsiniz.

Benzersiz Yılbaşı Hediyesi Seçenekleriyle Büyüleyin!

Bir yıllık süre zarfında en çok hediye alınan dönem yılbaşı. Hepimiz yılın bu büyülü zamanında sevdiklerimizin yüzünü güldürecek ve umutlarını filizlendirecek hediyeler almak istiyoruz. Fakat maalesef klişeleşmeye başlayan yeni yıl hediyeleri artık bir köşede unutulmaya mahkum hale geliyor. Peki o zaman bu dönemi daha anlamlı kılacak bir hediye nasıl alınır?

Aslında yukarıda da bahsettiğimiz gibi belli bir konseptte hediye seçerken boğucu olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Nasıl ki sevgilimize günlük hayatında kullanabileceği ürünler armağan etmemiz daha anlamlıysa burada da aynı düşünceyi korumalıyız. Muhiku da yılbaşı hediyesiseçenekleriyle bize kolayca seçim yapma imkanı sunuyor. İçerisinde hem yeni yılın güzelliklerine hem de zamansız parçalara yer veriyor.

Arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak içerisinde kar küresi, kahve, yeni yıl kupası ve French press bulunan bir kutu armağan edebilirsiniz. Kar küresi ve kupa yeni yılın gelişini müjdelerken French press ve kahveyi istediği zaman istediği şekilde kullanabilecek. Ya da iş veya okul arkadaşınıza çekiliş için hediye alacaksanız içerisinde kar tanesi şeklinde bardak altlığı, kupa ve bir adet filtre kahveyle minimal ama şık bir kutu hazırlayabilirsiniz. Fiyatı da oldukça uyguna gelecektir. Kupayı düz renk seçerseniz yılın her döneminde kullanabilecektir.

Muhiku’yla Kendinize Kaliteli Vakit Ayırın

Tüm yazı boyunca en güzel hediyelerle sevdiklerinizi nasıl mutlu edebileceğinize değindik. Fakat mutluluğu ilk hak eden kişi sizsiniz. Ve ancak kendi ihtiyaçlarınızı karşıladıktan sonra çevrenize ışık saçabilirsiniz. Bu yüzden Muhiku’yu kendiniz için de kullanabilirsiniz.

Ülkemizin gündemi hep çok yoğun. Bu gündem sinirlerimizi hırpalıyor, stresimizi arttırıyor ve ilişkilerimize zarar verebiliyor. Tüm bu olumsuzlukları tersine çevirmek ya da biraz olsun rahatlatmak için kendinize vakit ayırabilirsiniz. Fakat bu vakitten kasıt uzanıp sosyal medyada gezinmekten ibaret değil. Hatta tam tersi! Zihninizi rahatlatmak için kendinize sosyal medya detoksu organize edebilirsiniz.

Muhiku’nun kendi kutunu yap sayfasına giderek ilginizi çekebilecek bir kitap, rahatlatıcı bir bitki çayı (jasmine pearls tercih edebilirsiniz), çayınızı demlemek için French press, eğlenceli bir kupa, soya mumu (lavanta kokusu sinirleri yatıştırır), çikolata kaplı kurutulmuş meyve ve deneyim kiti (mesela ahşap boyama kiti) ekleyerek harika bir kutu oluşturabilirsiniz. Bu kutuyla tamamen kendinize zaman ayırabilir, hafta sonunu dinlenerek geçirebilirsiniz.

Biz bunları örnek olarak verdik. Siz palo santo tütsü, kitap ve çayla minimal bir kutu da hazırlayabilirsiniz. Sitede pek çok farklı aromada soya mumu ve tütsü bulunuyor. Rooibos, hibiskus gibi kafein içermeyen bitki çayları da yer alıyor. Belki bir gününüzü dünya lezzetlerini deneyimlemeye ayırabilirsiniz. Farklı kahve ve çaylarla kendinize kutu hazırlayabilirsiniz. Ya da okumak istediğiniz birkaç kitap ve bir de kupayla öğrenci bütçesine uygun bir kutu oluşturabilirsiniz.

Hediyelerin belki de en güzeli kendimize verdiklerimiz. Muhiku sayesinde yalnızca sevdiklerimizin değil kendi yüzümüzü de güldürebiliriz. Böylelikle çok daha enerjik ve hayat dolu hissedebiliriz. Ne dersiniz, bu hafta sonu birkaç saatinizi kendinize ayırmak iyi gelir mi?