Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.62
Gram Altın
2491.26
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Hep aynı senaryo

Yalan terörü tüm terör örgütlerinin desteğiyle bir kez daha hortladı. Gerçeklere rağmen kasıtlı bir biçimde yalan söylemeye devam eden vatan hainlerine, ‘sözde muhalif özde terör örgütü destekçisi’ siyasetçi ve gazeteci bir güruh da destek veriyor.
Hep aynı senaryo
03 Haziran 2020 00:38:00
Yalan terörü tüm terör örgütlerinin desteğiyle bir kez daha hortladı. Gerçeklere rağmen kasıtlı bir biçimde yalan söylemeye devam eden vatan hainlerine, ‘sözde muhalif özde terör örgütü destekçisi’ siyasetçi ve gazeteci bir güruh da destek veriyor.

HABER: ÖZLEM DOĞAN

Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin yıllardır kullandığı senaryo değişmiyor. Kemalizm-İslamcılık, laik-anti laik, Kürt-Türk, Alevi-Sünni kavramları üzerinden kargaşa çıkarmak ve toplumun huzurunu bozmak isteyenler yeniden sahneye çıktı. Özellikle devletin terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD’ye karşı sağladığı büyük başarı ve terör örgütünün bitme noktasına gelmesi PKK yandaşlarını adeta delirtti. Son günlerde Kürtçe bahanesiyle kaos çıkarmak isteyenlerin karanlık oyunu bozulurken Türkiye düşmanlarının da gerçek yüzü bir kez daha açığa çıkmış oldu. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Kaya Ülger, ‘Terör örgütleri perde gerisinde aralarında bağlantı bir olduğunu; hükümet karşıtlığı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti aleyhine birlikte çalıştıklarını herkes biliyor’ açıklamasında bulundu.

PKK’nın kirli oyunu tutmadı

PKK’nın sözcüsü HDP’nin eşbaşkanlarının tutuklanması, gözaltına alınması ve terör örgütüne yardım, yataklık eden HDP’li belediyelere kayyum atanmasına rağmen Kürt halkından destek alamayan terör örgütü muhalif olduğunu iddia eden taşeron yazarları vasıtasıyla sosyal medya üzerinden karışıklık çıkarmayı deniyor. HDP’den çocuklarını isteyen Diyarbakırlı Kürt analarından yediği tokatlarla Kürtlerin çoğunluğunu kaybettiğini anlayan terör örgütü, Kürtçe şarkı dinlediği için öldürüldüğünü iddia ettiği Barış Çakan’ın tam tersi ezana saygı duyduğu için öldürüldüğünün ortaya çıkmasıyla bir kez daha yenilgiye uğradı, söylediği ‘Kürtçe’ yalanı tutmadı. Diyarbakır’da görevi başında sırtından vurularak şehit edilen polis memurunu görmezden gelen sözde muhalif özde terör örgütü destekçisi yazar çizer, gazeteci ve siyasetçilerden oluşan bir güruh ise dilinde ve iç çamaşırında jilet taşıyan polis katili için Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet ettiler.

FETÖ’den PKK ve DHKP-C’ye tam destek

Türkiye’ye karşı birleşen terör örgütleri aynı karanlık odaklardan emir alarak bölücülük yapmaya devam ediyor. Devletin tüm kurumlarından temizlenen terör örgütü FETÖ kendisi gibi bitik durumda olan PKK ve üyelerini zorla ölüm orucuna mahkûm eden DHKP-C ile birlikte son bir umut Türkiye’nin hassas noktaları üzerinden halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye çalışıyor.

Terör örgütleri beraber çalışıyor

Yalan terörünün terör örgütünün illegal bir propaganda yöntemi olduğunu ifade eden Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Kaya Ülger, “Toplumu tahrik edip kışkırtma çabasındalar. Halkın bu yanlış yönlendirmelere karşı resmi kurumlar tarafından düzenli olarak uyarılması lazım. Bu tip örgütlerin perde gerisinde aralarında bağlantı bir olduğunu; hükümet karşıtlığı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti aleyhine birlikte çalıştıklarını herkes biliyor. Birlikte organize hareket edebiliyorlar. Yazılanların doğruluğunu araştırmadan tepki ortaya koyup sosyal medya vasıtasıyla tanıdıklarına aktaranlar üzerinden yalanlarını yayıyorlar” dedi.