Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2430.66
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

New York'ta hayrete düşüren Türkiye düşmanlığı!

03 Mart 2021 17:13:27
Türkiye düşmanları bir an bile boş durmuyor. Kimliklerini gizleyen ve kendilerini "Türkiye'nin sessizleri" olarak isimlendiren bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye düşmanlıklarını New York'ta sergiledi.

MilatGazetesi.com

New York'un dünyaca meşhur meydanı Times Square'daki Erdoğan düşmanlığı, görenleri hayrete düşürdü. Kendilerine "Türkiye'nin sessizleri" ismini veren bir grup "gizli" hain, ABD'nin en kalabalık şehri ve dünyanın da en kalabalık metropolitanlarından olan New York'taki dev binaya "STOP ERDOGAN" ilanı verdi.

New York'ta 42. Cadde 8. Aveneu (8. Cadde) köşesinde, meşhur Times Square'da dev binaya "STOP ERDOGAN" ilanı veren hainler, düşmanlıklarını bir kez daha gösterdiler.

"NEW YORK TARİHİNDE İLK"

New York meydanında ilanı videoya çeken kadın, "New York tarihinde böyle bir şeye ilk defa rastlıyorum. New York meydanında bu ilanı vermek kim bilir kaç paradır? Milyonlarca insan kafasını kaldırdığında ilk gördüğü bu ilan: Stop Erdoğan" ifadeleri ile şaşkınlığını dile getiriyor.

KİM BU SÖZDE "SESSİZLER"?

New York'taki skandal ilan üzerine kamuoyu bu soruların cevabını merak ediyor: Kim bu Türkiye'nin sözde sessizleri? Bunları kim finanse ediyor? Bu sözde sessizlerin Türkiye'deki ayağı muhakkak deşifre edilmeli!