Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2496.35
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Küresel sapkınlar vazgeçmiyor

İnsanlığa ait tüm değerleri altüst etmeyi hedefleyen küresel çetenin odağında öncelikle çocuklar yer alıyor. LGBTİ+ ile insan neslini bozmaya çalışan çetenin yeni taktiği sosyal medya videolarıyla taze dimağlarda cinsellik, ensest ve pedofiliyi normalleştirmek.
Küresel sapkınlar vazgeçmiyor
02 Haziran 2020 00:02:00
İnsanlığa ait tüm değerleri altüst etmeyi hedefleyen küresel çetenin odağında öncelikle çocuklar yer alıyor. LGBTİ+ ile insan neslini bozmaya çalışan çetenin yeni taktiği sosyal medya videolarıyla taze dimağlarda cinsellik, ensest ve pedofiliyi normalleştirmek.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABER: ÖZLEM DOĞAN

İnsanlık düşmanı küresel çete boş durmuyor. LGBTİ+ den sonra çocukları YouTube videolarıyla da hedefe koyan karanlık ve kirli güç, son olarak sözde çocuk kanalı ‘Gerçek Hikâyeler’ adlı milyonlarca izleyicisi olan hesapta ensest, pedofili, tecavüz, eşcinsellik, erken yaşta cinsellik, yasadışı işler, suçlar ve zorbalık videolarını binlerce Türk çocuğuna izlettirdi. Profesyonel animasyonlarla küçük beyinlerin davranış ve ahlakında tahribat yapmaya kalkan hesaba büyük tepki yağdı.

Sosyal medyada ünlülerden tepki

Çocukları hedef alan Youtube hesabına yönelik olarak sanat dünyasından siyasete kadar birçok ünlüden tepki yağdı. Oyuncu Gamze Özçelik, “Lütfen acil müdahale edilmeli! İzlediğine tanık olup şok olduğum çocuklar oldu” ifadelerini kullanırken canlandırmaların leş olduğunu kaydeden Şarkıcı Haluk Levent de yetkilileri şifresiz ve ücretsiz YouTube kanallarına müdahale etmeye çağırdı.

Bakanlık derhal harekete geçti

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı infiale neden olan Youtube kanalıyla ilgili açıklama yaptı. Yer alan içeriklerde aile ve toplum yapısını bozan, genel ahlak kurallarına aykırı ve çocuk cinsel istismarı içeren ifadelerin yer aldığının tespit edildiği belirtildi. 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun kapsamında Bakanlık olarak erişimin engellenmesi için Youtube ve ilgili kurumlar ile iletişime geçilmiş ve savcılığa başvuruda bulunulduğu da ifade edildi.

Davranışları değişen çocuğa dikkat

Çocukların gelişim evrelerinde sosyal öğrenme sürelerine dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Aziz Görkem Çetin, “Youtube’da yayınlanan bu tür uyaranlara hazırlıksız yakalanan çocuklar korku, kaygı ve davranış bozuklukları sergileyebilir. Ebeveynler çocuklarının neleri izlediğini, günlerini nasıl geçirdiğini ve neleri takip ettikleri hakkında bilgi sahibi olmalı. Ailelerin çocuklarıyla ilişkileri kuvvetli olursa çocuk bu tür normal dışı videolara denk geldiğinde zaten söyleyecektir. Çocukların davranışlarının değişmesi ve içine kapanması bu tür videoları izlemiş olmasının ipucu olabilir.

Sentetik din üretenlerin propagandası

Dış mihrakların Türk örfüne ters her şeyi normalmiş gibi göstermeye çalıştığını belirten Stratejist Murat Akan, “Özellikle de örfünü, âdetini yeni yeni öğrenmeye çalışan çocukları hedef alıyorlar. Ahlaksız ilkelerini ‘ağaç yaşken eğilir’ dediğimiz yaştaki çocuklarımıza benimsetmeye çalışıyorlar. Sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar ve dünyada en çok sosyal medya kullanan ülkenin Türkiye olduğunu da biliyorlar. Bu düzende semavi dinlere yer yok. Kendi sentetik dinlerini yerine geçirmeye çalışıyorlar. Bu yeni küresel düzenin bir parçası ve bu tür videolar da kara propaganda örnekleri. Aileler çocuklarını çok yakından takip etmeli.