Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kuruluş Osman'dan çok konuşulacak savaş sahnesi

08 Ekim 2020 10:45:52
Türkiye'de reyting rekorları kıran ve dünyanın bir çok ülkesine pazarlanan ''Diriliş Ertuğrul'' dizisinin devamı niteliğinde olan ''Kuruluş Osman''' yeni sezon bölümü dün ekranlara geldi. Yeni sezona çok hareketli giren ve insanları adeta ekrana kilitleyen savaş sahnesi izleyenlerden tam not aldı.

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği Kuruluş Osman dizisi 28. bölümü ile tv ekranına geldi. Kuruluş Osman hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni sezon akıllarda yer edecek, görkemli savaş sahnesi ile reytinglerde iddia sahibi olduğunu belli etti. Dizide heyecan oluşturan efektler ve Burak Özçivit'in performansı alkış topladı.

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye’nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey’e karşı harekete geçen bizans ise İnegöl tekfuru Aleksis ile kalabalık bir ordu hazırlayıp Kayı obası ile karşı karşıya gelecektir. Kayı obasının sayılarının azlığı ile dalga geçen tekfur Aleksis, Osman beyin taktiği ile sarsılır ve savaşı kaybeder.