Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2475.89
BIST 100
9530.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Mark Zuckerberg: Düşünceler direkt gönderilebilecek

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook'un ve aynı zamanda teknolojinin geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Mark Zuckerberg: Düşünceler direkt gönderilebilecek
14 Temmuz 2015 14:21:00
Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook'un ve aynı zamanda teknolojinin geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Zuckerberg, Facebook'ta "insan iletişimini daha iyi hale getirebilmek için geliştirmeyi umduğumuz bazı trendler var" başlığıyla bir mesaj paylaştı.

Mesajda "İnsanlar gün geçtikçe daha gelişmiş ve zengin şekilde paylaşımlar yapmaya başlıyor. Eskiden mesajlaşırken sadece metin kullanırdık, şimdi genelde fotoğraf kullanıyoruz. Gelecekte video daha da yaygınlaşacak ve fotoğraftan çok daha önemli bir hale gelecek. Bunlardan sonra ise tüm duygularımızı ve duyusal deneyimlerimizi istediğimiz zaman insanlarla paylaşabilir hale geleceğiz" diye konuştu. Zuckerberg konuşmasının devamında şunları söyledi;

"GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİ GELDİĞİNDE SÜREKLİ HALE GELECEK"

"İnsanlar geçmişe oranla daha sık iletişim kurmaya başladı. Eskiden kocaman bilgisayarlarımız vardı şimdi ise bunlar cebimizde taşıyabileceğimiz boyutlara geldi. Ancak buna rağmen biz bu cihazları sürekli değil günün bazı bölümlerinde kullanıyoruz. Gelecekte giyilebilir teknolojilerin gelişmesiyle bu cihazları sürekli kullanır hale gelebileceğiz. Bu da bizim iletişimimizi geliştirecek.

"BİBİRİMİZE DİREKT DÜŞÜNCELERİMİZİ GÖNDEREBİLECEĞİZ"

Günün birinde teknoloji sayesinde birbirimize direkt 'düşüncelerimizi' gönderebileceğimize inanıyorum. Aklınıza gelen bir düşünce, istediğiniz takdirde arkadaşlarınız tarafından da eş zamanlı olarak deneyimlenebilecek. İşte bu yaşadığımız 'en yüksek iletişim' seviyesi olacak."