Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2323.52
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Metin Memiş: Paraleller, yalancılar, istismarcılar

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 17-25 Aralık darbe girişiminden bu yana sürekli yalan ve fitne üreten paralel medyanın şahsını ve Memur Sen'i yıpratma amacıyla yalanla kurgulanmış haberlerine devam ettiğini söyledi.
Metin Memiş: Paraleller, yalancılar, istismarcılar
16 May 2015 17:04:00
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 17-25 Aralık darbe girişiminden bu yana sürekli yalan ve fitne üreten paralel medyanın şahsını ve Memur Sen'i yıpratma amacıyla yalanla kurgulanmış haberlerine devam ettiğini söyledi.

ANKARA- Memur-Sen Genel Başkanvekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Zaman Gazetesi'nin "Paralel Yalanı Özür Diletti" başlığıyla yaptığı haberin "17-25 Aralık darbe girişiminden buyana adeta bir zübük siyaseti yürüten paralel medyanın yeni bir kurgusu olduğunu belirterek, "Paralel yapı ve tetikçi medyası, bu yayınlarla geçmişin kaos heveslisi ideolojik örgütlerinden daha mahir olduklarını görmemizi sağlıyor" dedi. Memiş, paralel yapının 17-25 Aralık operasyonlarıyla ülke ekonomisi ve itibarının zarar görmesi için çalıştığını, bütün toplum kesimlerini ve kamu çalışanlarını da kurdukları fitne tezgahına alet etme gibi kirli bir amaç güttüğünü belirterek, "Ben bunları her gittim yerde anlatıyorum. Bundan sonra da anlatmaya devam edeceğim. 2013 yılında imza attığımız toplu sözleşmeyi memura çifte bayram diye alkışlayan bunlardı. Şimdi toplu sözleşmeyi başarısız ilan edenler yine bunlar. Bunlar fitneci ve iftiracıdır" şeklinde konuştu.

Aile hekimlerinin sorularına cevap verdiği bir toplantıda da bu görüşlerini paylaştığını söyleyen Memiş, paralel medyanın bir kaç aile hekiminin tepkisi üzerinden yalan bir haber ürettiğini belirterek şöyle dedi:

"Sözkonusu toplantıda, aile hekimlerinin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin en kapsamlı ve çözüm odaklı sunumu gerçekleştirdim. Toplu sözleşme kazanımlarımızla ilgili konuşmamda paralel medya ifademe tepki gösteren bir kaç aile hekiminin dikkatini anlattığım hususlara yöneltmek amacıyla kendilerini rencide etmek amacı gütmediğimi ve yanlış anlaşılma olduysa özür dilediğimi ifade ettim. Paralel yapı bu ifademi kendilerinden özür dilediğim hayaliyle başlığa taşıyarak ne kadar hezeyan içinde olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Sağlık-Sen olarak bizler kimden özür dileyip, kimden özür dilemeyeceğimizi çok iyi biliriz. Bir kez daha ifade ediyoruz ki biz Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak asla paralel yapı ve uzantılarından ne özür diler, ne de medet umarız. Asıl, bu milletten, bu vatandan özür dilemesi gerekenler anlaşılıyor ki bunun yerine yalan, iftira ve çarpıtma kültürlerine devam etmeyi kendilerine daha çok yakıştırıyorlar.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen paralel yapıdan asla özür dilemez. Milli iradeden, milletinden yana olan, şimdiye kadar darbelere ve darbecilere karşı hep dik duran Memur-Sen ve Sağlık-Sen, 17-25 Aralık darbe girişiminin de karşısında dimdik durarak milletimizin, kamu çalışanlarının iradesine sahip çıkmış, milletin sinesindeki yerini korumuştur. Memur-Sen ve Sağlık Sen bundan sonra da, çizgisinden sapmadan, milletinden ve değerlerinden kopmadan yoluna devam edecek, yaptıklarıyla milletimizi sukutu hayale uğratanlara, yalanı, fitneyi meziyet edinenlere özür diletinceye kadar da mücadelesini sürdürecektir."

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan