Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2436.03
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milat İyiliğin ve Güzelliğin Sesidir

Mehmet Beyhan
Milat İyiliğin ve Güzelliğin Sesidir
20 Ekim 2020 18:10:12
Mehmet Beyhan

Milat Gazetemizin 10. Yılı hayırlı olsun. Milat, medeniyet değerlerimize uygun yayın anlayışıyla halkımızın sevgisini, sempatisini kazanmaya devam etmektedir. Kendimizi anlamak, anlatmak ve anlaşmak için mutlaka bir araca ihtiyacımız var. İşte Milat bu ihtiyacı karşılayan güzel bir platformdur.

Milat Gazetesinin yazarlarının çoğunu takip ederim. Her biri kendi alanında derin bir birikime sahip, sürekli daha iyisini yapmaya çalışan gayretli, çalışkan ve ciddi insanlardır. Bu yönüyle Milat bir mektep gibidir.

Milat, şehirlerimizin caddelerinde, sokaklarında, okullarında, fabrikalarında, siyasetinde, kısacası hayatın her alanında bir anlam mücadelesi vermektedir.

Milat; düşünceden eyleme, devletten sokağa, insandan çevreye, bireyden topluma, zerreden küreye kadar uzanan yolun tutarlı, uyumlu, hayat veren bir bakışın oluşmasına hizmet etmektedir.

Milat’ın yazarları, haberleri, röportajları, dosyaları, aklın ve vicdanın öngördüğü bir anlayışa hizmet ettiğini gözlemliyorum. Milat, iyiliğin ve güzelliğin sesidir. Milat’ın yazarı olmaktan onur duyuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Milat Gazetemize yayın hayatında başarılı yayınlar dilerken, milletimizin de Milat’a daha çok sahiplenmelerini bekliyorum.