Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2425.45
BIST 100
9717.45
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Mobilya alacaklara müjde

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Taklacı, 14-19 Mayıs tarihleri arasındaki Mobilya Fuarı'nda, vatandaşların tüm ürünleri yüzde 30'lara varan indirimlerle alabileceklerini söyledi.
Mobilya alacaklara müjde
14 May 2013 00:00:00
Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Taklacı, 14-19 Mayıs tarihleri arasındaki Mobilya Fuarı'nda, vatandaşların tüm ürünleri yüzde 30'lara varan indirimlerle alabileceklerini söyledi.

ANKARA Ankara Mobilycılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, 14-19 Mayıs tarihlerinde düzenleyecekleri Mobilya İndirim Günleri'nde vatandaşların indirimli olarak mobilya satın alabileceklerini ifade ederek, "Vatandaşlar tüm ürünleri yüzde 30'lara varan indirimle alabilecek. İndirimli fiyatlar, özellikle evlenmek isteyenler yada evinin mobilyasını yenilemek isteyenlerin arayıp da bulamadığı bir fırsat" dedi.

Taklacı, yaptığı açıklamada, Altınpark Anfa'da bu yıl 2'ncisini gerçekleştirecekleri Mobilya İndirim Günleri'ne vatandaşlardan yoğun ilgi beklediklerini kaydetti.

Fuara katılan yaklaşık 100 üretici firmanın, tüm ürünlerini ortalama yüzde 20-30 indirimle ürünlerini satışa sunacağını ifade eden Taklacı, "İndirimli fiyatlar, özellikle evlenmek isteyenler yada evinin mobilyasını yenilemek isteyenlerin arayıp da bulamadığı bir fırsat. Vatandaşlar, düzenlediğimiz bu fuarda mobilyalarını üreticiden tüketiciye olacak şekilde, aracısız olarak fiyat avantajıyla alabilecek. Mobilya almak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı" diye konuştu.

Üretimlerini el işçiliği ve sağlıklı malzemelerle yaptıklarının altını çizen Taklacı, bunun yanı sıra her ölçüye özel olarak çeşitli boyutlarda üretim yapabilme imkanlarının olduğunu söyledi.

Taklacı, "14-19 Mayıs arasında düzenleyeceğimiz fuarımızda yatak odasından mutfak takımlarına, yemek odasından çocuk odalarına kadar yüzlerce çeşit ürünü ziyaretçilerin beğenilerine sunacağız. Türkiye'nin mobilya üretiminde söz sahibi olan Siteler esnafı olarak, geniş ürün çeşidini uygun fiyatlarla bulabileceğiniz bir fuar düzenliyoruz" diyerek vatandaşlara fuarı ziyaret etmeleri çağrısında bulundu.