Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2301.27
BIST 100
9058.86
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Nazar belirtileri

Canlı cansız her varlığa nazar değebilir. Peki nazar nasıl anlaşılır? Nazar değmesinin belirtileri nelerdir? İşte nazar belirtileri..
Nazar belirtileri
29 Kasım 2020 15:27:50
Canlı cansız her varlığa nazar değebilir. Peki nazar nasıl anlaşılır? Nazar değmesinin belirtileri nelerdir? İşte nazar belirtileri..

Canlı cansız her varlığa nazar değebilir. Peki nazar nasıl anlaşılır? Nazar değmesinin belirtileri nelerdir? İşte nazar belirtileri..

Başta, insan olmak üzere, bildiğimiz bir çok canlıya nazar değer. Kuzu, koyun, deve, süt veren inek en fazla etkilenenlerdir. Bu canlıların nazar a karşı hassas olmalarının sebebi olarak insan hayatında çok önemli yerleri olmaları itibariyle etkilenmelere de çok maruz kalmaları düşünülebilir.

Tıbbın çare bulamadığı bazı hastalıklar nazar nedeni ile olabilir, çevremizde bunun örneklerini yıllarca yaşadık. Nazar ın canlı-cansız varlıkları etkilediğini belirtmiştik. Nazar değdiği anda özellikle evde bulunan kırılabilir nitelikteki eşyalarda çatlaklar ve kırılmalar oluşabilir. Nazar sebepsiz tartışma, kavga ve kırgınlıklara yol açabilir. Nazar a gelen kişi, etrafında ve çevresinde ki kişilere, özellikle sevdiği kişilere itici gelebilir. Nazar belirtileri

Nazar, anlık bir etkilenmedir, kendisini en fazla esneme olarak gösterir ve kişinin yanında bulunanlarda bu durumdan etkilenir. Bu etkilenme yine kendisini esneme ve hatta gözden yaş gelme şeklinde fizyolojik olarak gösterir. Nazar belirtileri

Çocuklar, özellikle süt çağında ki bebeklerde nazar olayı oldukça sık görülür. Ergenlik, yetişkinlik, olgunluk ve yaşlılığa doğru nazardan etkilenme de azalır. Yaşlılıkta yok denecek kadar az görülür. Kadınlar erkeklere göre nazara karşı daha hassastırlar. Nazar belirtileri

Nazar belirtileri

Bir anda oluşan şiddetli baş ağrısı,

Uykunun aniden bastırması gibi kişinin vücudunda bir anda oluşan ağırlık hissi,

Unutkanlık,

Evlilik teşebbüslerinde geri dönmeler yada evli ise cinsel isteksizlik,

Ayetler, Felak-Nas sureleri okunduğu zaman oluşan rahatsızlık ve sürekli esneme hali,

Gözlerde herhangi bir sorun olmadığı halde oluşan yanma ve kızarıklıklar, kaşıntılar,

Herhangi bir neden olmadan gözlerin yaşarması ve gözden yaş akması,

Sebepsiz yere aşırı terleme ve hararet oluşması, vücut sıcaklığında belirgin bir artış oluşur.

Bilinç olarak boşluğa düşme hissi, duraklama ve gözlerde donuklaşma oluşur. Kısa süre sonra biter.

İstenmeyen kazalar oluşur; örneğin trafikte kaza yapmak, elinde tabak bardak cinsinden kırılabilecek eşya tutuyorsa, elinden düşürmek, ayaktaysa ve yüyrüyorsa düşmek, sendelemek gibi

Kalp atım sayısında artış oluşur, Tıp dilinde taşikardi denen olay anlık olarak hiç bir neden olmaksızın oluşur. Çarpıntının artması ile ellerde titremeler, konuşmada kekeleme ve kelimeleri karıştırma, ne söylediğini unutma ve söylediklerinin anlamasızlaşması, gözlerde donuklaşma olur.

Gözbebekleri çok uzaklara bakıyormuş gibi büyür ve göz kapaklarında ağırlaşma, özellikle üst gözkapaklarında belirgin bir ağırlık ve göz küçülmesi oluşur. Yine bu durumda anlıktır.

Enseden itibaren boyna ve omuzlara yayılan bir gerginlik, sonrasında ensenin arkasından gelen ve başı etkileyen bir zonklama ve ağrı oluşur. Bu ağrı göz kapaklarına kadar yayılır.

Vücudun direnci düşer ve enfeksiyonlara karşı hassasiyet artar.

Sebepsiz bir iç sıkıntısı, stres, gerginlik ve öfke hali görülür.

Şiddetli bir uyku hali başlar, çarpıntı ve metabolizmanın hızının artasmıyla vücudun oksijen ihtiyacı artar, sık ve derin esneme hali olur.

Vücut kaslarında istemsiz kasılmaların olması sonucunda, midede kramp tarzında bir ağrı, bağırsaklarda kolik türde sancılanmas, sık sık idrara çıkma görülür.

Bebeklerde ise sebepsiz sancılanma ve sürekli ağlamalar görülür.

Gündüz genellikle uyku hali varken, akşamdan sonra uykusuzluk ve uykuya dalmakta güçlük çekmevardır. Ayarıca bu uykular, dinlendirici olmayan ve yorgun kalkılan uykulardır. Nazar belirtileri

Bu belirtiler, tıbbi olmayan kaynaklara dayanmaktadır. Nazardan etkilenen kişilere, etkilenme şiddetine ve etkilenme süresine bağlı olarak değişiklikler gösterir. Çoğunlukla bir kaç gün içinde kaybolurlar.

Nazarı büyü ile ilişkilendirmeler oldukça sık rastlanılan durumlardır. Ancak, nazar, büyü gibi değildir. Nazarda ki negatif etkileme belirli bir zaman sürer. Çoğunlukla bu zaman bir kaç günü geçmez. Ancak büyü, bir merkezden aldığı negatif yükü, bir enerjinin varlığı ile yani cin, ifrit vs. musallatı ile sürekli bir döngü içine sokar ve sürekli kendini tekrarlayarak büyü hastalığını sürekli yeniler. Nazar ile Büyü arasında aklımızda bulundurmamız gereken farkı tek bir cümle ile özetlersek:

Nazar anlık etki eder, Büyü ise sürekli negatif yükünü yenileyerek, varlıklar yolu ile bu olumsuzluğu devam ettirir

Kendinizde bu ve buna benzer bazı sorunlar ve problemler hissediyorsanız, bu konuda bilgi ve yardım almak için bize ulaşabilirsiniz. Önce sorunlarınızı konuşalım, teşhisi koyalım; sonra nasıl çözeceğimiz konusunda karar verelim …

İnsan olarak, Allah’ın yarattığı en şerefli, en onurlu varlıklar olarak hak ettiğimiz yerde olmamız, daha iyi yarınlara, daha sağlıklı ve mutlu günlere ulaşmamız dileği ile…

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan