Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2499.10
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Nevşin Mengü'den çarpıcı itiraf: CHP kendi seçmenini kandırdı!

03 Haziran 2023 14:19:12
Muhalif gazeteci Nevşin Mengü ise CHP seçmeninin kandırıldığını adeta itiraf ederken "CHP'nin kendi içinden milletvekilleri, belediye başkanları Kemal Bey kazanamaz diye düşünüyormuş, siz daha buna kendiniz inanmadıysanız kamuoyunun inanmasını nasıl beklediniz?" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar tarihe kaybettiği seçimlerle geçen Kılıçdaroğlu, koltuğunu da bırakmayarak "Mücadeleye devam" mesajı vererek partilileri isyan ettirdi.

"CHP'nin kendi içi de Kemal bey kazanamaz diye düşünüyormuş"

Tüm yaşananlarının ardından CHP trafından fonlanan Nevşin Mengü itiraf gibi bir açıklamada bulundu. CHP'nin kendi seçmenini kandırdığını adeta itiraf eden Mengü, "CHP'nin kendi içinden milletvekilleri, belediye başkanları Kemal Bey kazanamaz diye düşünüyormuş, siz daha buna kendiniz inanmadıysanız kamuoyunun inanmasını nasıl beklediniz?" ifadelerini kullandı.

Bize ölüm-kalım seçimi dediniz

CHP'nin seçim sürecinde kaos havası vermesini de eleştiren fondaş Nevşin Mengü, "İnsan şuna kızıyor gerçekten de. Ne dedi muhalefet bu bir Türkiye için son seçim, ölüm-kalım seçimi, bu seçimi kaybedersek şerait gelir, kızlar sokağa çıkmaz demediler mi? Kadınlar sokaklarda yürüyemez her şey bitecek, Anayasa kalmaz şimdi de diyorlar ki mesela olsun ya biz kazanamadık önemli değil. Ama bize öyle demediniz ki bize ölüm-kalım seçimi dediniz kardeşim" dedi.