Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.70
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Perinçek: FETÖ'nün siyasi ayağı onlardır

18 Eylül 2020 21:29:13
Haber Global'de "40" isimli programa konuk olan Doğu Perinçek, FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili şok iddialarda bulundu. Perinçek, "FETÖ ile kim beraberse onlar. CHP, İYİ Parti, HDP, Abdullah Gül, Davutoğlu ve Babacan bir cephe kurmuşlar. FETÖ ile beraber siyaset yapan güçler var onlara bakacağız" dedi. İşte Perinçek'in çarpıcı açıklamaları:

FETÖ'nün siyasi ayağı kim ya da kimler?

FETÖ ile kim beraberse onlar. CHP, İYİ Parti, HDP, Abdullah Gül, Davutoğlu ve Babacan bir cephe kurmuşlar. FETÖ ile beraber siyaset yapan güçler var onlara bakacağız. Siyasi ayak ararken FETÖ'ye savaş açan Tayyip Erdoğan'lar da mı arayacağız. Yoksa Amerikan programlarını benimsemiş olanlar da mı? Bugünkü eylem ve duruşlara bakmam gerekiyor. Darbe başarılı olsaydı şuan da Doğu Perinçek ve Tayyip Erdoğan mezarda olurdu.

Cumhur ittifakı Ege'de işgal edilen adalar hakkında ne yapacak?

Bu kuvvetle halledilecek bir şey. Hukuk ya da başka bir şey ile elde edilecek bir şey değil. Yunanistan 12 Ada'yı hukuksuz bir şekilde silahlandırıyor. Siz bu sorunları rica ile çözemezsiniz. Hükümetin de TSK ile strateji kurduğu belli. Ergenekon ve Balyozdan kurtulan arkadaşlarımızın donanmaların başına geçmeleri güçlü bir politikadır.

Doğu Perinçek medyadan torpilli mi?

Yapılan incelemer sonucunda Doğu Perinçek en çok izlenen kişi. Doğu Perinçek dışında kimseyi de bu ülke dinlemeyi sevmiyor. Şimdi Vatan Partisi dinleniyor.

Öfke kontrol probleniz mi var?

Ben hiç kolay sinirlenmem. Tokat atmam gerekiyorsa, atarım. Ben bu sistemle mücadele ettiğim için diğerlerinden farklıyım.

Eşcinsellilere ön yargı ile mi bakıyorsunuz?

Ben LGBT'lilerden ben rahatsız değilim. Toplumun da LGBTİ toplumu haline getirilmesine karşıyım. Huzurlu ve mutlu toplum değil. Yapılan araştırmalarda LGBTİ içinde intiharlar, sosyal gerginlikler, uyuşturucu kullanımı ve hastalıklar diğer insanlara göre çok çok yüksek. Böyle bir toplum mu olacağız? İstanbul Sözleşmesi gibi projeler LGBTİ'yi yaymayı benimsiyor. Bu toplum modeli sağlıklı model değil. Bu doğadan gelen bir şey değil. Adamlar önce tanrılarını eşcinsel yapıyor. Oradan aşağı doğru da indiriyorlar.Orada Zeus yok ama Washington tanrısı da eşcinsel. LGBTİ denilen kişiler topluma dayatılan konular haline geldi.

"Hormonlu Domates" ödülüne neden layık görüldünüz?

Ben hiçbir zaman LBGTİ bireylerine nefret dolu sözler söylemedim. Ben toplumun geleceği ve sağlıklı bir şekilde yaşaması için mücadele ediyorum. Avrupa'da görülüyor bunlar, LGBTİ yayıldığında huzurlu bir toplum olmuyor. Bilimsel olarak saptanan şeyler. Ben kültürel mücadele içerisindeyim.

Vatan Partisi FETÖ'cü subayları neden savunuyor?

FETÖ'cü subayları değil, FETÖ'ye ihanet edenleri ve mücadeleye girenleri savunuyor. Nusret Senem ve Mehmet Cengiz'e o davalarda vekaletlerine almalarına ben izin vedim. Onlar FETÖ'nün dağılması yönünde mücadele sürdürdüler.

Doğu Perinçek orduya vefasızlık mı yaptı?

Tam tersine! Türk ordusuna ayakta tutan değerlere hizmet ettim. O gazetede bu televizyonda "Ben kahramanım" diyerek anlatmıyorum. Ordunun terfi ilkelerini savunuyorum. Orduya güvenmek zorundayız. Başka güç yok.

Ertuğrul Kürkçü ile barıştınız mı?

Barışmayız. Çünkü savaşıyoruz.Ertuğrul Kürkçü, PKK'nın piyonu olan bir unsur. Onla barışılmaz. Türk ordu ve milletine cephe almış biri.

Oğlunuz için torpil yaptınız mı?

Hayır. Perinçek ailesi her yere dişi ve tırnağı ile geldi. Oğlum Mehmet Perinçek yıllarca FETÖ'nün hapislerinde yattı. Diğer oğlum Sadık Can ise onur derecesiyle bitirdi. Başarılı ve karakterli biri. Onu buraya çağırıp birikimi ve kültürünü görebilirsiniz. Hayatı hep başarılarla doludur.

Doğu Perinçek koltuk sevdalısı mı?

Benim partim ısrarla beni tuttuğu için önderliğindeyim. Genel başkanlık merakım yok. Partide de genel başkanlık yapacak olan çok donanımlı arkadaşlarım var.

Doğu Perinçek ne zaman emekli olacak?

Mezarda. Emekli olursam yaşayamam.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan