Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2429.92
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Reyhanlı''da son durum

Olay yeri inceleme ekipleri, patlamaların meydana geldiği noktalarda çalışmalarını sürdürüyor
Reyhanlı''da son durum
11 May 2013 18:09:00
Olay yeri inceleme ekipleri, patlamaların meydana geldiği noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, Reyhanlı'da patlamaların yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarına devam ettiği olay yerlerinde polis ve jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Ekipler, hasar gören binalardan parça düşebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, vatandaşların söz konusu yerlerden uzaklaşmalarını istiyor.

Patlama sonrasında iş yerini kapatan vatandaşların evlerine gittiği görüldü. Polis ekipleri, araçlarından anonslar yaparak vatandaşların sakin olmaları yönünde uyarılarda bulunuyor.

Çok sayıda ev ve iş yerinin yanı sıra araçların da hasar gördüğü gözlenirken, olay yerine uzak bölgelerdeki bazı ara sokaklarda bulunan evlerin camlarının kırıldığı görüldü. Patlamanın etkisiyle Reyhanlı Belediyesi hizmet binasında da büyük hasar oluştu.

Bu arada, Reyhanlı ilçesine çevre illerden güvenlik amacıyla polis sevk edildi. Bazı vatandaşlar ise çekim yapmaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Ayrıca ilçede etkili olmaya başlayan yağmur, ekiplerin çalışmalarını zorlaştırıyor.

Olay yerinden gelen son fotoğraflar patlamanın şiddetini gözler önüne seriyor.