Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2423.95
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Taksim'den kalanlar ortaya çıktı

Sabah erken saatlerden itibaren yağmurun etkili olduğu İstanbul'da, Taksim Meydanı'ndaki göstericilerin büyük bölümü dağıldı. Belediye ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı.
Taksim'den kalanlar ortaya çıktı
02 Haziran 2013 16:00:00
Sabah erken saatlerden itibaren yağmurun etkili olduğu İstanbul'da, Taksim Meydanı'ndaki göstericilerin büyük bölümü dağıldı. Belediye ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı.

Sabah erken saatlerden itibaren yağmurun etkili olduğu İstanbul'da,Taksim Meydanı'ndaki göstericilerin büyük bölümü dağıldı.

Sabaha kadar Taksim Meydanı'nda bekleyen grupların alandan ayrılmasıyla belediye ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı.

Yer yer kaldırım taşlarının ve trafik levhalarının söküldüğü, çöp konteynerlerinin, belediye otobüslerinin, polis ve basın araçlarının yakılarak tahrip edildiği Taksim Meydanı ve çevresinde, temizlik ekipleri çöp yığınlarını topluyor.

Öte yandan meydanda ve İstiklal Caddesi'ndeki esnaf da iş yerlerinin önünü, camlara ve duvarlara sprey boyayla yazılan yazıları temizlemeye çalışıyor.

Beşiktaş'ta hayat normale döndü

Öte yandan, günlerdir izinsiz gösterilere sahne olan Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı, İnönü Stadı'nın çevresi ve Dolmabahçe'de grupların sabah saatlerine doğru ayrılmasının ardından hayat normale döndü.

Yer yer kaldırım taşlarının ve trafik levhalarının söküldüğü, çöp konteynerlerinin devrildiği Beşiktaş bölgesinde, belediye görevlileri temizlik çalışması yapıyor.

Ankara'da temizlik çalışması yapılıyor

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için düzenlenen gösterilerin Ankara'daki adresi Kızılay Meydanı'nda temizlik çalışmaları yapılıyor.

Gece geç saatlerdeki polis müdahalesinin ardından Kızılay Meydanı ve çevresinde başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor.

Tahrip olan otobüs durakları, trafik ışıkları ve tabelalarını onaran ekipler, yolları yıkıyorlar. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tazyikli suyla direk ve duvarlardaki yazıları da siliyorlar.

Bu arada Kızılay Meydanı'nda dün akşam yaşanan olayların ardından kullanılan biber gazının etkisi hala sürüyor. Görevlilerin gaz maskesiyle dolaştığı metro ve Ankaray'ı kullanan vatandaşların nefes almakta zorlanarak ağızlarını kapattıkları ve gözlerinin yaşardığı görülüyor.