Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2487.56
BIST 100
9541.79
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Toyota Hilux her yerde lider

Yaşayan efsaneye binmek isterseniz Toyota Hilux fazlasıyla yeter size. 2017 yılında 41 bin 44 adetlik satışla Avrupa genelinde rekor kıran Hilux, 50''nci yıla özel ''Invincible 50 Chrome Edition'' modeliyle liderliğini koruyacak
Toyota Hilux  her yerde lider
30 Ocak 2018 11:13:00
Yaşayan efsaneye binmek isterseniz Toyota Hilux fazlasıyla yeter size. 2017 yılında 41 bin 44 adetlik satışla Avrupa genelinde rekor kıran Hilux, 50''nci yıla özel ''Invincible 50 Chrome Edition'' modeliyle liderliğini koruyacak

Toyota, efsanevi pick-up modeli Hilux'ın 50'nci yılını 'Hilux Invincible 50 Chrome Edition' versiyonu ile kutluyor. İlk olarak 1968 yılında satılmaya başlanan Hilux, global olarak 18 milyon adedin üzerinde satışıyla, dünyanın en çok tercih edilen pick-up modeli durumunda.

180 ülkede satışa sunuldu

Toyota ürün gamının en başarılı modellerinin başında gelen Hilux, 2017 yılında 41 bin 44 adetlik satışla Avrupa rekorunu da kırmayı başardı. Dayanıklılık ve sağlamlık konusunda büyük bir üne sahip olan Hilux, bugün altı farklı ülkede üretiliyor ve dünya çapında 180 ülkede satışa sunuluyor.

50'nci yıldönümü için özel bir versiyon üreten Hilux'ın 'Invincible 50 Chrome Edition' modeli, çok daha dikkat çekici tasarımıyla öne çıkıyor. Özel versiyonda, krom roll barlar, krom yan basamaklar, krom ön ve alt kroma, siyah çamurluk korumaları, 18 inç alaşım jantlar, plastik bagaj havuzu ve ön kapılarda modele özgü 'Invincible 50' logosu yer alıyor. Hilux'ın bu özel versiyonu, 2.4 D-4D dizel motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Stop/Start özelliğiyle donatılan ve düşük tüketim sunan araç, 150 HP güce ve 400 Nm torka sahip.

Yolların durdurulamaz gücü

Her türlü yol şartlarının 'durdurulamaz gücü' Hilux, dünyanın en zorlu motor sporları yarışlarının başında gelen Dakar Rallisi'nde de başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 2'nci ve 3'ncü sırada yarışı tamamladı. Toyota Gazoo Racing takımının kullandığı Hilux'lar, iki hafta süren ve toplamda 10 bin kilometre kat edilen Dakar Ralli'sinde 43 farklı araç markası ile yarıştı.

Türkiye'nin tartışmasız lideri

Hilux, global pick-up pazarında olduğu gibi Türkiye pazarında da lider konumunu sürdürüyor. 2016 yılında olduğu gibi 2017'de de Türkiye'de en çok tercih edilen pick-up modeli Hilux oldu. 2017 yılında 4 bin 550 adet ile en yakın rakibinden 1023 adet daha fazla satış yapan Hilux, pick-up segmentinde yüzde 21.9'luk pazar payına ulaşmış durumda.

İki kelime: Suzuki Vitara

Suzuki'nin kompakt nitelikte ve yüksek kabiliyetli Suzuki Vitara, 2017 yılında kendi sınıfında 3 bin 924 adetlik satış rakamıyla, Türkiye'nin en çok tercih edilen SUV'u oldu. 1,6 litrelik 120 HP gücündeki yeni DDIS dizel motoru, 6 ileri otomatik şanzımanı ve 4x4 Allgrip çekiş sistemiyle dikkat çeken Suzuki Vitara, 100 km'de 4,5 litrelik ortalama yakıt tüketimiyle de güçlü olduğu kadar tutumluluk kapasitesinin de yüksek olduğunu belli ediyor.

Suzuki Vitara'nın başarısı ile ilgili olarak, Suzuki Türkiye Genel Müdürü Ümit Karaarslan, 'Suzuki Vitara'nın, kendi sınıfında en çok tercih edilen SUV modeli olmasından ötürü tüm Suzuki ailesi olarak gurur duyuyoruz. Yeni nesliyle tüm otomobilseverler tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle karşılanan Vitara'nın, dizel motor, otomatik şanzıman ve 4x4 kombinasyonuyla 2018 yılında da başarısını devam ettireceğine inanıyoruz' dedi.

Opel Insignia satışta 100 bine ulaştı

Opel Insignia, Avrupa genelinde satışa sunulmasının üzerinden bir yıl geçmeden 100 bin satış adetine ulaşmayı başardı. Ülkemizde ise Haziran 2017'de satışa sunulduğu günden itibaren Insignia yaklaşık 5 bin adet'lik satışa ulaştı. Insignia 6 ileri otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri eşliğinde 1.6 Dizel ve 1.5 Benzinli motor seçenekleri ile sunuluyor. Güçlü 2.0 motor seçeneklerinde ise dört çeker sistemi ve 8 ileri otomatik şanzıman şeçeneği standart olarak sunuluyor. Yeni Insignia 140 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Ülkemizde yoğun talep gören 1.6 Dizel-Otomatik seçeneği ise 167 bin 400 TL'den başlıyor.

2018'in en iyisi Nissan Leaf

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobili NISSAN LEAF, 'What Car?' tarafından '2018 Yılının En İyi Elektrikli Otomobili' seçildi. 2011 yılında yollara çıkan Nissan Leaf, bugüne kadar 114 ödüle layık görüldü.

Yol açın Hyundai Santa Fe geliyor

Hyundai, SUV segmentindeki yeni modellerinden biri olan Santa Fe'nin ilk çizimlerini paylaştı. Tamamen yeni bir otomabil olan Santa Fe, markanın tüm pazarlardaki SUV iddiasını da pekiştirmiş olacak. Yeni Santa Fe', ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Güç Renault ve Dacia'da

24 Şubat'a kadar yetkili servislerde geçerli olan 'Güç Sende Servis Kampanyası' kapsamında, tüm Renault ve Dacia modellerinde fren, akü, silecek, multimedia fix paketleri ve tampon onarımları yüzde 20 avantajlı fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Ocak bitmeden Fiat fırsatını kaçırmayın

Fiat ticari araçlarda 36 bin TL'ye kadar 18 aya varan vadeyle faizsiz kredi imkanı sağlarken, tüm ticari araçlarda 3 bin TL'ye kadar nakit indirimi desteği veriyor. Ocak ayı bitmeden bu fırsatı kaçırmayın.

En kusursuzu Lexus

Lexus, lüks ve kusursuz otomobiller üretme geleneğini bir kez daha taçlandırdı. 36 bin 186 araç sahibinin katıldığı 'Kalite Araştırması'nda' 224 model arasından zirvedeki yerini koruyan Lexus, üst üste 6'ncı kez en sorunsuz marka seçildi.

Ford Otosan bir ilke imza attı

Ford Otosan, çevresel sürdürülebilirliğe verdiği önem ve doğa üzerindeki etkilerini azaltmak hedefi doğrultusunda katıldığı WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı kapsamında 'Yeşil Ofis' diplomasına layık görülen ilk otomotiv şirketi oldu.

Motobike İstanbul 22 Şubat'ta başlıyor

Motobike Istanbul 10. yılında her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı geçecek. 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuara, dünyanın her yerinden katılımcılar katılacak.