Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2297.61
BIST 100
9056.2
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Tuzla Belediyesi basın mensupları için sahur programı düzenledi

İstanbul'da görev yapan yazılı ve görsel basının önemli isimleri Tuzla Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlen sahur programında bir araya geldi.
Tuzla Belediyesi basın mensupları için sahur programı düzenledi
25 Nisan 2022 14:49:23
İstanbul'da görev yapan yazılı ve görsel basının önemli isimleri Tuzla Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlen sahur programında bir araya geldi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, basın mensupları ile sahur programında bir araya geldi. İstanbul'da çeşitli kurumlarda görev yapan Genel Yayın Yönetmenleri, Haber Müdürleri, İstihbarat Şefleri, Köşe Yazarları, Muhabirler ve Kameramanlardan oluşan 70'e yakın basın mensubu Tuzla Belediyesi ev sahipliğinde sahur programında buluştu. Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte katıldı. Tuzla Sahilde düzenlenen geceye basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren programda Başkan Yazıcı, basın mensupları ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti.

FullSizeRender (1)_3992670d5d950fc44b603fdd9af0ee5a.jpg

TUZLA'DA İYİLİK MEVSİMİ

Program sırasında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan ayı, 11 ayın sultanıdır ve çok özel bir aydır. Rahmet ve bereket vardır. Özellikle maneviyatın olduğu bir aydır. Tuzla'da Ramazan ayını tüm bu yönleri ile rahmeti ve bereketi ile beraber idrak ettik. Tuzla'mızda biz bir şeyi daha yaşadık. Tuzla'da Ramazan itibariyle biz bir iyilik mevsimi yaşadık. İki tane önemli projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi ‘Evden eve iyilik' projesi. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile ihtiyaç fazlası olan vatandaşı buluşturma düşüncemiz vardı. Aslında bizim yapmış olduğumuz ecdadımızın sadaka taşı modelini online veya dijital dünyaya uyumlayacak olan bir web sitesi üzerinden yardım etmek isteyenlerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması yönündeydi. Dolayısıyla biz sadaka taşı modeli ile bu projemizi gerçekleştirelim ve özellikle sağ elin verdiğini sol elin aldığını görmediği bir projeydi” dedi.

IMG_6849_b3fd06c8cd647a824fd15bf08f8383dc.JPG

İYİLİĞE İLHAM KAYNAĞI

Tüm medya kuruluşlarına teşekkür eden Yazıcı, “İyiliğe tanık olmak iyiliği yapmaya ilham kaynağıdır. İnsanlar iyiliğe nasıl tanık olacaklar. Bunu da ancak siz ve sizin haberleriniz sayesinde insanlar gördüler, duydular ve özellikle seyrettiler. Buna göre de iyiliğe şahit oldular. Sizler yapmış olduğunuz haberler ile milyonlarca insanın habere tanık olmasını ve aslında milyonlarca insanın iyilik yapmasına vesile oldunuz. Sizlere ve kurumlarınıza yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan