Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2498.05
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ülke seçen akıllı bir virüs! Rockefeller’ın raporu tesadüf değil

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Hindistan’ı es geçip İran üzerinden dünyaya yayılan Koronavirüsün ülke seçen akıllı bir virüs olduğuna dikkat çekerken Stratejist Murat Akan da ‘yıllar önce Koronavirüsten bahseden Rockefeller’ın raporu tesadüf değildi’ değerlendirmesinde bulundu.
Ülke seçen akıllı bir virüs! Rockefeller’ın raporu tesadüf değil
16 Mart 2020 00:02:00
Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Hindistan’ı es geçip İran üzerinden dünyaya yayılan Koronavirüsün ülke seçen akıllı bir virüs olduğuna dikkat çekerken Stratejist Murat Akan da ‘yıllar önce Koronavirüsten bahseden Rockefeller’ın raporu tesadüf değildi’ değerlendirmesinde bulundu.

HABER: ÖZLEM DOĞAN

Koronavirüs kâbusu dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan virüs can almaya devam ederken Türkiye aldığı ileri düzeyde önlemlerle hastalığın ülkede yayılmasına engel oluyor. Henüz can kaybının görülmediği ülkemizde vaka sayısı 6’ya ulaşmış durumda. Çin kaynaklı Koronavirüsle alakalı birçok iddia da gündemde. Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? Küresel güçler bu virüsle hedef aldıkları ülkelerin ekonomilerini mi çökertmek istiyor? Karanlık oluşumlar dünya nüfusunu azaltmayı mı hedefliyor? Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu ve Stratejist Murat Akan koronavirüs hakkındaki tüm soruları Milat’a değerlendirdi.

Ülke seçen akıllı virüs

Aralık ayının sonuna kadar koronavirüsten kayda değer bir ölüm sayısının olmadığını fakat koronavirüs haberlerinin sürekli servis edildiğini ifade eden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, “Belli ki bu ölümler üzerinden dünyaya anlatılmak istenen bir şey var. Aslında bu akıllı bir virüs. Ülkeleri seçiyor. Çin’in yanı başında Hindistan varken 3 ay geçmişken bile bir tane ölü var. 1 milyar yüz milyonluk Hindistan’a bu virüs neden bulaşmaz? Hindistan’a sıçratmamalarının sebebi Hindistan’ı güçlendirmek istemeleri. Amaçlarına hizmet etmediği için Çin’i hizaya getirmek istiyorlar. Virüs üzerinden dünyaya hiza verilmeye çalışılıyor. Soros’un açıklamaları, Hong Kong olayları ve Huawei operasyonu ile hizaya gelmeyince son çare olarak buna başvurdular. Eğer Çin diz çökmezse Hindistan’ı güçlendirecekler” dedi.

Mavi Balina oyunu neyse koronavirüs de o

Çok uluslu birçok şirketin hareket merkezlerini Çin’den Hindistan’a taşıdığına dikkat çeken Sofuoğlu, “Çin’in ticaret hacmi 50 milyar doların altına düştü. Koronavirüsün operasyon olup olmadığını şuradan anlayabiliriz. Mavi Balina oyunu neyse koronavirüs de odur. Gelişmelere baktığımızda iki türlü saldırı hareketi ile karşı karşıya olduğumuz ortaya çıkıyor. Koronavirüsü üretenlere karşı yeni tip koronavirüs karşı hamle olarak üretildi. Burada diz çökmeyenler ve savaşı devam ettirenler kazanacak” diye konuştu.

Türkiye savaşı çok iyi yürütüyor

Koronavirüsün biyolojik bir saldırı olduğunu vurgulayan Sofuoğlu, “Şantajcının şantajı ile hayat sürmez. Türkiye bu savaşı çok iyi yürütüyor. Dünya gerçek özgürlüğe kavuşmak için diz çökmemek zorunda. Bunu şeytani akıl yürütüyor. Bu şekilde virüsü üretenler de devam edemez çünkü dünyaya normal hayat standartlarını yeniden getirmeleri lazım. Aksi takdirde mal satamazlar, evdeki insanlara ticaret yapamazlar. Bu böyle gitmez. Kesinlikle normal yaşantı geri gelecek. Tabi ki tedbirli olmak gerek” ifadelerini kullandı.

Dr. Li öldü, Çinli gazeteciler ortadan kayboldu

Dr. Li’nin Wuhan’da hastalığı ilk tespit eden ve yetkililere haber veren kişi olduğunu belirten Stratejist Murat Akan, Dr. Li’nin uyarsını Çin dikkate almadı. Li, koronavirüsten öldü. Sonrasında Çin’de bu hastalığı dünyaya duyuran 10 gazeteci ortadan kayboldu. Bu hastalığın çok hızlı yayılması da şüpheleri artıran nedenlerden biri. Biyolojik silahı kullanan devletlerin ve terörist grupların hastalığı bulaştıracak birçok alternatif yolu var ve tespitini yapmak gerçekten zor” dedi.

Koronavirüsü fırsat bilenler sahnede

Koronavirüs gibi haslıklarla ülkelerin reflekslerini tespit ettiklerini söyleyen Akan, “Bunun bir sosyal deney olma ihtimali çok yüksek. ABD Merkez Bankası FED, üç aylık ve aylık borç verme limitini toplamda 1 trilyon dolara çıkardığını duyurdu. IMF, koronavirüs ile mücadele eden ülkelere 50 milyar dolar para yardımı yapacağını söyledi. Kredi verip faiz alarak ülkeleri sömürmeyi amaçlıyorlar. Dünyayı tek bir elden yönetmek için fırsat kolluyorlar. Ayrıca virüsün dini mekânlarda ortaya çıkması da kafalarda soru işareti oluşturuyor” diye konuştu.

Rockefeller’ın raporu tesadüf değildi

ABD’de şu ana kadar koronavirüsten 50 kişi öldüğü için olağanüstü hal ilan edildiğini kaydeden Akan sözlerini şöyle noktaladı: “ABD’de gripten çok daha fazla insan öldü. Koronavirüsten ölüm oranları düşükse neden bu kadar panik olunuyor? Demek ki burada farklı bir olay var. Ülke ekonomilerini çökertmeye sahip bir güç söz konusu. Çin’i mümkün oldukça dünya ülkeleri nezdinde küçük düşürmeyi hedeflemiş olabilirler. Rockefeller Vakfı’nın yıllar önce hazırladığı bir raporda bulaşıcı ve etkili bir pandemiğin dünyayı saracağı ve 8 milyon insan öleceği yazıyordu. Bu yüzden ekonomilerin duracağı, küresel insan ve mal dolaşımı biteceği, hükümetler ve liderlerin çok sıkı önlemler alacağı, yüz maskeleri zorunlu tutulacağı, tren ve otobüs terminallerinde vücut ısısı ölçümleri yapılacağı ifadelerine yer veriliyordu. Bu raporun tesadüf olduğunu düşünürsek perde arkasını göremeyiz.”