Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.55
Gram Altın
2476.22
BIST 100
9576.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Uzun Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

13 Şubat 2021 22:02:13

Tesettür tunik modelleri içinde seçim yapmak kimi zaman zor olabilir. Karar verme aşamasındaysanız firmamızın ürünlerini incelemeden karar vermeyin. Geniş ürün ağımız ve kaliteli tunik modellerimiz ile şık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyoruz. Yeni sezon tunik modellerini inceleyerek siz de kendinize en uygun ürünü seçebilirsiniz. Uzun tunikler genel olarak tercih edilen modellerden birisidir. Uzun tunikler genel olarak topuklu ayakkabı ve kolye setleri ile kombin yapılabilmektedir. Bu ise çok şık ve zarif bir görünüme kavuşmayı sağlıyor. Dizin altına gelen bu modellerde giyilen ayakkabı oldukça önemlidir. Topuğu olmayan düz ayakkabılar tercih edilecekse bu durumda diğer ürün grupları incelenmelidir.

Spor Tesettür Tunik Modelleri

Eğer spor bir tunik ve düz taban spor ayakkabı kombini yapmak istiyorsanız bu durumda firmamızı spor tesettür tunik modellerini inceleyebilirsiniz. Spor modeller genel olarak rahat, penye kumaştan imal edilmiştir. Üzerinde ise çeşitli baskılar mevcuttur. Bu baskılar kimi zaman bir yazı kimi zaman ise bir manzara resmi olabilmektedir. Modelleri inceleyerek siz de spor tuniklerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Firmamızdan alacağınız spor tunikler son derece kaliteli kumaşlardan imal edilmektedir. Ayrıca baskı kalitesinin yüksek olması sebebiyle baskıda solma, soyulma gibi durumlar söz konusu değildir. Siz de bu ürünlerden dilediğinizi seçerek şıklığınızı zirveye taşıyabilirsiniz.

Salaş Tesettür Tunik Modelleri

Salaş tunikler biraz daha elbise tarzı bir tesettürtunikarayışında olanlar için idealdir. Bu tuniklerin en avantajlı noktaları rahatlıklarıdır. Rahat bir kumaştan imal edilen ürünler oldukça boldur. Bu ise hareket kabiliyetinin artmasını sağlıyor. Ayrıca çeşitli yerlerden büzgülü olan modelleri de mevcuttur. Büzgü detayları ise ürünün daha şık gözükmesini sağlıyor. Genel olarak salaş tunik modelleri bol paça pantolon ile tercih edilmektedir. Siz de seçeneğiz renk salaş tuniğinizi bol paçalı benzer renk bir pantolon ile kombin yapabilirsiniz. Bu yolla çok şık görünüme kavuşmanız kaçınılmazdır. Renk olaraksa pudra salaş tunik, beyaz şal ve pantolon seçimi yapılabilir. Kış ayları içinse siyah tunik, siyah pantolon ve beyaz detaylı siyah şal seçimi yapılarak şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Salaş tesettür tunik modelleriyle beraber yapacağınız kombinlerde oldukça güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu kombinler ile özel toplantılarınıza katılabilir dilerseniz de spor yapabilirsiniz. Size en uygun tesettür tunik modellerini vücut hatlarınıza uygun ölçülerde olmasına özen göstermelisiniz. Çok dar ve salaş ürünlerden uzak durarak istediğiniz sonuçlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.