Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.96
Gram Altın
2324.26
BIST 100
9089.93
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Ocak 2021

120 yıllık ihanet şebekesi işbaşında

CHP'nin bugün yaptığını 130 yıl önce de selefi İttihat ve Terakki yapıyordu. Yanında da İtalyan, Makedon terör örgütleri vardı. Payitahtta terör estiren bu örgütler İT’çilerin himayesinde saklanıp, korunuyordu.

Belgrad Ormanları İtalyan Carbonari terör örgütünün talim yeriydi. İT’çiler, buldukları vatan düşmanı 'çulsuzları' Carbonari terör örgütüne teslim ediyor, Carbonari de bunlardan kimilerine silahlı eğitim, kimilerine de anarşi eğitimi veriyordu. Eğitim tamamlandıktan sonra ise suikast timi suikastlere, anarşi ve terör timleri de anarşi ve teröre başlıyordu, tabi İT’çilerden aldıkları istihbari, mühimmat, maddi ve lojistik desteklerle.

Bilenler bilir,

Sultan Abdulhamid Han’ın devrilmesinde Ermeni, Bulgar ve Makedon terör örgütlerinin rolü vardı. Makedonya'nın kurtuluşu için terörist faaliyetlerde bulunan IMRO (Internal Macedonian Revolutionary Organization), Yane Sandansky liderliğinde Payitahtta, Selanik ve Balkanlar’da terör estiriyordu. İşin daha vahim yanı teröristlerin yerli işbirlikçileri olan muhalifler, IMRO’nun bütün terör eylemlerini ya Abdulhamid Han’a mal ediyorlardı ya da Sultan’ın bir terör örgütü ile baş edemediğini yayıyorlardı. Oysa o terör örgütleri ile gizli ittifaklar kuranlar İttihat ve Terakki’nin önemli isimleri idi.

İngilizlerin, Fransızların, İtalyanların, Rusların, Ermeni ve Rumların birleştikleri tek bir konu vardı: Sultan Abdulhamid Han’ın devrilmesi!

Bunda anlaşılmayacak bir durum yok. Ama Osmanlı’yı çökertmek isteyen Batı’ılı Haçlı birliğinin, Osmanlı Devleti içinde ciddi güç haline gelen İttihat ve Terakki örgütünü yanına çekmesi kabul edilebilir bir durum değil. Aslında buna İT’çilerin Batılı güçlere, Abdulhamid Han’ın yerine kendilerinin geçmesi karşılığında biat ettiğini söylemek daha doğru olur.

***

Dünya siyasetindeki göstergelerin tümü o dönem Osmanlı’nın aleyhindeydi. Dengeler, İngilizlerin öncülük ettiği bloktaki devletlerin lehineydi. Bu süreçte bir ve beraber olmamız gerekirken, iktidar hırsına yenilen İttihat ve Terakki, Osmanlı’nın çökeceğini bile bile Batılı güçlerle kirli ittifaka girdi.

Netice malum;

Abdulhamid Han, İslam ve Türk düşmanı emperyalist güçlerin desteği ve direkt girişimleri ile hal’ edildi. Akabinde İttihat ve Terakki Osmanlı’yı sonu hüsran olan bir savaşa sokarak yıkılmasını hızlandırdı.

Bugün IMRO’nun yerine FETÖ’yü, PKK ya da DHKP-C’yi koyun, İT’çilerin yerine CHP ve ona destek veren siyasi parti ve oluşumları koyun, durumun 120 yıl öncesine ne kadar benzediğini göreceksiniz.

Türkiye'nin uluslararası camiada zor durumda kalması için düşman hiçbir ülke, CHP kadar uğraşmıyor. Türkiye’yi savaş suçlusu göstermek için enva-i türlü yalan ve sahtekârlığa başvuranlar CHP’liler. Bütün bunlar yetmemiş olacak ki halkı kin ve nefrete sevk etmek için gece gündüz yalan ve iftiralara sarılıyorlar. Bakınız;

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanıyor, CHP’liler DHKP-C’li teröristleri üniversite kampüsüne sevk ederek orayı terörize ediyor.

***

Önceki gün Can Ataklı adındaki gazeteci bozuntusu, “Erdoğan seçimle gitmez, seçim olsa daha güçlü gelir. Erdoğan’ın gitmesi için halkın öfkesi lazım… Büyük büyük depremler, sel, yangın gibi büyük yıkımlar lazım…” dedi.

Aynı gün;

Görevi sırasında orduyu FETÖ’nün teslim almasına kılını kıpırdatmayan Genelkurmay eski başkanı İlker Başbuğ, “27 Mayıs darbesi öncesinde Menderes erken seçim ilan etseydi, darbe olmazdı…” diyordu. Açıklamasıyla 27 Mayıs faşist darbesine kılıf bulmaya çalışan Başbuğ, aynı zamanda ABD Başkanı seçilen Biden’ın “Erdoğan’ı seçimle göndermek için Türkiye’deki muhalefete destek vereceğiz” çağrısına uyan Kılıçdaroğlu’nun erken seçimi seslendirmesine destek verdi.

Haklı davalarından döndüremedikleri Türkiye’yi zor durumda bırakmak için işbirliği yaptıkları bütün aktörleri mobilize eden Batılı güçlerin bundan sonraki adımlarını da biliyoruz.

Yükselişini durduramadıkları Türkiye’yi, her alanda yaptıkları ittifaklarla meşgul ederek ilgi ve dikkatlerimizi zayıflatmak isteyecekler.

2023’e bugünkü Türkiye ile değil, teslim olmuş, ABD’den talimat alan bir Türkiye ile girmek isteyecekler. Dolayısıyla bunların Recep Tayyip Erdoğan gibi ülkesine sevdalı ve cesur liderlerle değil, Kılıçdaroğlu gibi mandacılığa razı olanlarla yönetilen bir Türkiye arayışında oldukları besbelli.

Allah Kerim,

Milletimiz de firaset ve basiret sahibidir.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan