Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Haziran 2023

Aman şer niyetlere dikkat!

Ülkemizde önce 14 Mayıs tarihinde, Sayın Cumhurbaşkanımız % 49,5 oranında kalması üzerine 28 Mayısta ikinci defa seçim yapıldı. Katılım değil Türkiye dünya ölçüsünde rekor seviyede oldu ve bu defa Erdoğan net bir oranla önde gelerek milletimizde muhalifler hayal kırıklığına uğradı. 5 yıllığına daha ülke yönetimi için yetki aldı.

Üstelik oldukça şeffaf ve objektif şartlarda yapılan ve muhalefetin seçimi kazanmak için her türlü argümanı kullandığı, olmadık vaatlerde bulunduğu bir seçimle oldu bu.

Kazanmak için kendilerini koşullandıran muhalifler ise ne yapacağını şaşırmış durumda. Sonuçları bir türlü kabullenemedikleri, sindiremedikleri ortada…

Medyada yer alan haberlere göre; muhalefetin önde gelen paydaşlarından Kandil toplum olaylarına ve teröre destek veren açıklama yapmış. Tabi bazı odaklar hemen devreye girerek daha seçim sonuçları kesinleşmeden iktidarın olay çıkarmaya başladığını iktidarın baskı uyguladığını yalan ve çarpıtma haberlerle, üstelik yüksek sesle dillendirmeye başladı. Dünya beyefendisi kibar Maliye bakanımıza bile iftira attıkları görüldü.

Amaçlarının kitleleri tahrik ederek ortalığı karıştırmak ve ‘efsane’ dedikleri Gezi terörünü tekrar hortlatmak olduğu anlaşılmaktadır.

Aman dikkat diyorum. Oyuna gelmeyelim ve şer güçlere dikkat edelim. Bunların gayesi şiddet ve karışıklık çıkararak otoriteyi zayıflatmak ve ülkemizin ilerlemesin sekteye uğratmak…