Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2501.66
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Eylül 2021

​Barbarların yeni düzeni-2

Bir önceki yazıda Dr. Richard Day’ın 1969 yılında yaptığı konuşmadan bazı alıntılar yapmıştım. Doktor ne demişti hatırlayalım; “Bir görünen amaç var bir de yeni sistemi kurma ve ona sahip olma hedeflerini gerçekleştirecek gerçek amaç.”

Tam da buradan devam edelim. 1969 yılında “gıda kaynaklarının sıkı kontrol altına alınmasından” bahsediyor Dr. Day. Nüfus yavaşlasın ya da yavaşlamasın gıda arzı merkezi kontrol altına alınacak.

Şimdi burada görünen amaç şu; kendi sebzelerinizi yetiştirmenin güvenli olmadığı, hastalık ya da bunun gibi bir şey yayacağı üzerinden tüketiciyi korumak ama asıl amaç gıda arzını sınırlamaktır.

Öyle bir zaman gelecek ki kendi ürününüzü yetiştirmek yasa dışı suç kabul edilecek.

Dr. Day devam ediyor;

İnsanların sadece istedikleri için ya da dikkatsiz oldukları için bebek sahibi olmalarına izin verilmeyecek. Çoğu aile iki kişiyle sınırlı olacaktır. Bazı kişilere yalnızca bir tane izin verilecek.

Doğum kontrolü çok güçlü bir şekilde teşvik edilecek ve insanların zihinlerinde seks ile o kadar yakından bağlantılı olacak ki insanlar seks için hazırlanırken otomatik olarak doğum kontrolünü düşünecekler.

Ve doğum kontrolü evrensel olarak kullanılabilir hale getirilecektir.

Doğum kontrol hapları, sigara ve sakızla birlikte eczanelerde çok daha belirgin bir şekilde sergilenecektir. İnsanların onları sormak ve belki de utanmak zorunda kalacağı tezgâhın altına gizlenmek yerine açıkta satılacak.

Ve doğum kontrol haplarının reklamı yapılacaktı. Ve okullarda cinsel eğitimle birlikte doğum kontrol hapları dağıtılacaktı! Bunu Türkiye’de yaptılar.

Doktor eşcinselliğin de teşvik edileceğini söylüyor. İnsanlara eşcinsel olmalarına izin verilecek ve onlar da bunu gizlemek zorunda kalmayacaklar.

Diğer taraftan giyim tarzlarının daha uyarıcı ve kışkırtıcı hale getirilmesini öneriyor. Sonra "Bir kadının çekici bir vücudu varsa, bunu neden göstermesin?" diyerek konuşmasına devam etti.

Ve elbette konuyu ailelere getirdi. “Aileler boyut olarak sınırlı olacaktır. İkiden fazla çocuğa izin verilmemesi gerekir ayrıca boşanmalar da daha kolay ve yaygın hale getirilmelidir.”

Dr. Day, tıp pratiğinde köklü değişiklikler olacağını, genel olarak, tıbbın çok daha sıkı bir şekilde kontrol edilmesi gerektiğini de söyledi.

Buna bağlı olarak da “daha önce hiç görülmemiş yeni hastalıkların ortaya çıkacağını” söyledi. Teşhisi çok zor ve tedavi edilemez (en azından uzun bir süre) hastalıklar.

Birkaç yıl sonra, nihayetinde AIDS patlak verdi. Böylelikle AIDS'in üretilmiş bir hastalık olduğu da ortaya çıkmıştır.

Doktor, kanser hastalığı konusunda da ilginç bilgiler veriyor. Rockefeller Enstitüsü'nde saklanan kanser hastalıklarının tedavisi olduğunu da açıkça ifade etti.

“Kanser tedavisindeki çabalar, tedaviden çok rahatlığa yönelik olacaktır. Rockefeller Enstitüsü'nde saklanan kanser tedavilerinin, tüm bu baskılama çabalarına rağmen, bağımsız araştırmacılar tarafından ortaya çıkarılabileceğini“ söyledi.

Lakin en azından şimdilik, insanların kanserden ölmesine izin vermek iyi bir şeydi çünkü aşırı nüfus sorununu yavaşlatacaktı!

Konuşmada ilginç bir başka şey de kalp kriziydi. Dr. Day, "Kalp krizlerinin suikast için bir araç olarak kullanılabileceğini de söylüyor.

Eğitimle ilgili olarak da çocukların okullarda daha fazla zaman geçireceklerini, ancak okullarda hiçbir şey öğrenemeyeceklerini belirtti. Bazı şeyler öğrenecekler ama eskisi kadar değil. Okullar, toplumsal kontrol merkezi olarak tesis edilecekti.

Bugün tam olarak öyle değil midir?

Müzikle ilgili olarak, "Müzik daha da kötüleşecek" dedi. 1969'da Rock müzik gitgide tatsızlaşıyordu. Sadece sözlerinin ifade ediş şekli ilginçti. Zaten kötü olduğunu kabul ediyoruz ancak bu "daha da kötüleşecek".

Şarkı sözleri daha açık bir şekilde cinsellik kazanacaktır.

Gördünüz mü? Var olan fıtri nizama karşı kendi nizamlarını tesis etmek için ne tür planlamalar yapmışlar. Üstelik bu konuşma 1969 yılında yapılıyor. Devam edeceğiz…