Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2282.06
BIST 100
9019.23
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Ocak 2021

​CHP'nin Başörtülü Mesajını Doğru Anlamak

CHP’nin millete ve onun değerlerine nasıl düşman olduğunu, Milli Şef’in uygulamalarının günümüze kadar sürmesinden biliyoruz, Kılıçdaroğlu bunu sinsice örtbas etmeye çalışsa da…

Bu ülkede CHP zihniyetinin hakim olduğu yıllarda;

Başörtülü olduğu için askerdeki oğlunu, cezaevindeki çocuğunu ziyaret edemeyen binlerce anne hala hayatta.

Bu ülkede başı kapalı olduğu için okulların bahçesinden içeri sokulmayıp yerlerde sürüklenen kızlardan ikisinin babası bu satırların sahibi kardeşinizdir.

Ve bu ülkede daha 13 yıl önce,o dönem Başbakan olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi bir hasta ziyareti için gittiği devletin hastanesine alınmamıştı.

Ve bütün bu insanlık dışı uygulamaların sahibi de müsebbibi de savunucusu da CHP idi.

Unutmadık, unutmayız da,

AK Parti ve MHP’nin 411 oyu ile üniversitelerde başörtüsünün serbest olması için çıkardıkları yasayı AYM’ye götürüp iptalini sağlayan parti de bu CHP idi hem de daha 12 yıl önce.

Bu kadar mı?

Tabi ki hayır!

Bundan 6-7 yıl önce başörtüsünün bütün kurumlarda serbest olması için AK Parti’nin yaptığı düzenlemeleri “tehdit!” gören bu Kemal Kılıçdaroğlu değil miydi? Bu serbestilerin iptali için AYM’nin yollarını aşındıran bu CHP değil miydi?

Kılıçdaroğlu, “Bize ne başı kapalıdan” diyor ama gözdesi Canan Kaftancıoğlu, başörtülü rektör atamasını tiye alarak: “Yuppie! Türbanlı rektörümüz olmuş, uzaya füze göndeririz çok yakında veya atom çekirdeğini parçalarız. Bunlar olmayacaksa eğer bu sevinç niye?” diyor.

İnsansa eğer yüzü kızarmalı Canan Kaftancıoğlu’nun, çünkü bu ülkede 80 yıl boyunca türbansız hatta türbana düşman rektörler döneminde, din düşmanlığı ile uğraşan üniversitelerimiz -bırakın uzaya füze göndermeyi-, havada uçacak bir oyuncak dahi yapamadılar. Bu ezikliği bildiği halde türbanla, türbanlı rektörle dalgasını geçecek kadar terbiyesizleşmek ancak Kaftancıoğlu’na yakışırdı.

Demezler mi adama (tabi, adama)?

90 yıl boyunca başörtüsü düşmanı rektörlerinizin yönettiği üniversitelerimiz uçak değil, 1 adet uçan teneke bile yapabildiler mi?

Tıpta bir buluş,

Hukukta bir teori,

… uzatabiliriz, çeteleniz aya kadar uzar gider, var mı bir başarınız?

İşte Canan Kaftancıoğlu,

Bu işler teröristseviciliğe benzemez.

Bu işler yüzünü kapatıp terör örgütleri ile birlikte devlete isyan etmeye benzemez.

Bu işler sizi aşar Bayan Kaftancıoğlu, çok aşar.

Ya Fikri Sağlar’a ne demeli?

Diyor ki Fikri Sağlar, “Ben yargılandığım zaman, türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceğinden kuşkum var…”

İnsan kendinden bilirmiş, diyorlar ya, öyle işte.

Bu ülkede Başbakan ve bakanları idam edenler, gençleri darağacına asanlar, Orgeneral Çevik Bir’den talimat alıp hukuksuzluklara imza atanlar türbanlı değil, türban düşmanı hakim ve savcılarınızdı Fikri Sağlar.

Bu ülkede Milli Şef’iniz İnönü’ye, “Ne ceza verelim Paşam?” diyerek Adnan Menderes’in hukuksuz yargılanması için emir alanlar, başı kapalı kadınlarımızı “irticacı, gerici” gören hakim ve savcılarınızdı Fikri Sağlar.

Ne anlatıyorsun sen?

Biz sizin cemaziyelevvelinizi biliriz Fikri Sağlar, cemaziyelevvelinizi.

Fikri Sağlar,

Geçen gün Kılıçdaroğlu’nun katıldığı açılışta, sizin hezeyanınızdan dolayı oluşan infiali yatıştırmak için başörtülü iki kızı da yanına aldı. Ağır metallerin altında yapılan açılışta, düşme, çarpma gibi olası tehlikelerden dolayı herkes başına çelik baretler giyiyor, ama o programa çağrılan başörtülü iki bayanı (sırf fotoğraflarda başörtülü oldukları görülsün diye) başlarına baret giymelerine izin verilmiyor ve o 2 genç bayanı baretsiz bir şekilde fotoğraflıyorlar. Bu fotoğrafla CHP;

-Bakın biz başörtülüleri programımıza alıyoruz, onlara karşı değiliz, diyerek ikiyüzlülük yaptı,

-Başörtülülerin durumu şekilde görüldüğü gibidir: Herkes tehlikeden dolayı başını baretle korurken başörtülüler geri zekalı oldukları için baret takmayı akıllarından geçirmiyorlar, mesajını verdi.

O başı örtülüler bu “geri zekâlı”lık görüntülerini benimseyebilirler,

Peki, parti kurduktan sonra ikide bir, “Benim halam üniversitede çok zulüm gördü…” diyerek ağlaklık sergileyen Ali Babacan da mı benimsedi ki bu alçaklığa sessiz kalıyor?..

Yazık! Ahlakınızı ihtirasınıza kurban ettiniz!..

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan