Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2439.86
BIST 100
9716.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Eylül 2012

Dikkat et Avcı!

ESTONYA'yı 3-0 yendik diye havaya girme.. Adamlar, ilk 10 dakika içindeki net 3 pozisyondan birini atsa, hakem aleyhimize penaltıyı verse ve Burak Yılmaz'a yapılmayan faulde kırmızı kart çıkarmasa, acaba böyle sevinebilir miydin?

Selçuk İnan,kendi golüne sevinmedi..

Ya sen! Umut'un golünde çıldırdın, Selçuk'un golünde, sanki onun attığına İNANamadın!.. Neden?

Asıl marifetini Romanya maçında göreceğiz... Ve bu maç öyle kritik bir maç ki, yenilgi halinde, birinci ile ikinci takım arasındaki puan farkımız bir anda 6'ya çıkıverecek.

Polat, Kandil'e gitti

Vadi'de Memati'nin intikamı hemen alınmaya başlandı. Yaşar Ağa öldürüldü. Örgütten Cemal, Kandil'de Polat'ın eline düştü fakat Memati'yi öldüren kişi hakkında farklı şeyler söyleyince Polat'ın kafası karıştı. İhtiyarlar Başkanı bir okla vuruldu. Ok'u attıran kişi ise İhtiyarlar Heyeti'nin yeni başkanını seçmek için toplantı çağrısında bulundu. Mete Amerika'dan yeni planlarla döndü. Kısaca Kurtlar Vadisi yine heyecan dozu yüksek başladı ve devam edecek gibi gözüküyor.

Yıldırım herkesi suçladı

Aziz Yıldırım NTV'deki yayında, her zaman olduğu gibi "Suçsuzum" dedi ve başkalarını suçladı. Suçsuzum diyen insana mahkamenin nasıl olup da 6 yıl ceza verdiği belli değil! Yıldırım, "Ben şike yaptıysam herkes yaptı, onlar nerede peki?" demek istiyor. Bir türlü radara kendisinin yakalanmasını hazmedemiyor. Dinamo Kiev'i ve başkanını bile suçladı. Basın mensuplarına gazetecilik dersi vermeye kalktı. Kendi elinde hiçbir bilgi, belge ve delil yokken yine birilerine suçlamalarda bulundu. Umarım Ukrayna, bu programı izlememiştir. Aksi takdirde, Aziz Yıldırım hakkında kesin dava açarlaru2026

Namus davası dedikleri CAS'tan memleket menfaatine çekildiklerini söylüyor. Oysa CAS, bu davayı zaten geri verecekti. Çünkü F.Bahçe, Türkiye'de Tahkim tarafından onaylanmış bir kararı CAS'a götürmekle hata yaptı. Kanunen buna hakkı yoku2026 O davayı çekmeseydi, böyle yaptığı için de ceza alacaktı.

"Alex efsane değil" diyen Aziz Yıldırım, belli ki Alex'i defterden silmiş. Tıpkı, "Benim rekorumu kıramasın" diye düşündüğü iddia edilen Aykut hoca gibiu2026 Zira Alex,4 gol daha atarsa 140 gollü Aykut Kocaman efsanesine yetişecek, bir gol daha atarsa onu geçecek. Ama şunu unutmayın, F.Bahçe taraftarı eğer bir tercih yapmak zorunda kalırsa, bana göre Alex'in yanında yer alır.

Yıldırım, "Yargıtay'ın kararına saygı duyarım" dediu2026 Peki Yargıtay kararı onarsa, o zaman da "Suçsuzum" diyecek mi, o kararı da AİHM'ne götürecek mi?

Yıldırım, konuşurken sık sık önündeki notlarına baktı. Merak ettim, soruları biliyor muydu da önündeki notlara bakma ihtiyacı hissetti!

****

Kon-TV'de Nurettin Yıldız hocanın sohbetiu2026 "Müslüman, duyduğu her habere inanmamalı, doğruluğunu araştırmalı" diyor. Haber çöplüğü içinde boğulduğumuzu söyleyen Nurettin hoca, "Haberin kaynağına dikkat edin. Nasıl ki, namaz abdesti almak için temiz su arıyorsanız, haberin de temizini araştırın" dedi.

Bu sözler bana, 1970'li yıllarda, TRT ekranlarından duyduğumuz "Solcu müslüman sağcı hristiyanlar çatıştı" tipindeki yanıltmacaları aklıma getirdi. Gerçekten, müslüman ülkelerde meydana gelen olaylarla ilgili haberler, genellikle yabancı kaynaklar tarafından geliyor bizlere ve biz bu kaynakların bilgilerine göre fikirlerimizi şekillendiriyoruz. Son olarak peygamberimize hakaret eden film konusu buna en güzel örneku2026 AP kaynaklı haber ve iddialar ortalığı birbirine kattı..

****

Masal tadında İstanbul kitapları

FOTO: cesme

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, yeni eğitim ve öğretim döneminde kentin tarihi ve doğal güzelliklerini masal tadında anlatan 4 çocuk kitabı yayımladı. Salih Zengin'in yazdığı ve Cem Kızıltuğ'un resimlediği ''İstanbul'un Süslü Çeşmeleri'', ''İstanbul'un Narin Sarayları", ''İstanbul'un Masal Ağaçları'', ''İstanbul'un Prens Adaları'' çocuklarınıza güzel birer hediye olur.