Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.58
Gram Altın
2481.09
BIST 100
9630.73
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Eski Türkiye'nin kırıntıları...

Değerli okurlarım, 14 Mayıs seçimlerinin ardından, birilerinin maskeleri yine düştü. Kendi adayları kazanamayınca, arkadaşlar hemen çirkin yüzlerini göstermeye başladılar.

Cumhurbaşkanı adayımızı seçmediniz diye, millete hakaret üstüne hakaret yaptılar. Sanki millet bunların emireli... Onlar adayı gösterecek... Millet de tıpış tıpış gidip oyu verecek.

Bu kafaya göre, vatandaşın aday hakkında kanaat sahibi olma yetkisi yok. “Ağababalarının” var ya... O yeter.

Aslına bakılırsa, millete tepeden bakma anlayışı, Eski Türkiye'de olan bir adetti. Bu adet azda olsa günümüzdede var. Bu da herkesin bildiği malum kesimde.

Burada üzücü olan, Kılıçdaroğlu'nu seçmediniz diye, yapılan hakaretlerde depremzedeler için söylenenlerdir. Yahu insanların gönlü zaten kırık.

Hani sizin vicdanınız bu kadar mı köreldi? diye Soracağım. Lakin depremzedelere bunları söyleyenlerde vicdan olmaz ki… Maalesef olmayan birşey de körelmez.

Bile bile lades demediniz mi?

Burada ilginç olan, Kılıçdaroğlu’nun kazanamayacak bir aday olduğu bilindiği halde millete hakaretler yapılmasıdır.

Aslında hakaret yapanların, en ufak söz söylemeye hakları yok. Çünkü, onlar bile bile lades diyerek, kendileri edip kendileri buldular. Şimdi de kendim ettim kendim buldum türküsünü dinlesinler artık.