Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2308.42
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Ocak 2021

Hedef, Mançurya Kobayları Yaratmak

Covid-19 üzerinden oluşan korkunun üzerine artık her sistemi inşa edebilirsiniz. Çünkü virüsten ziyade insan psikolojisi üzerine çalıştıklarını görüyoruz.

DSÖ ve ona bağlı bilim kurulları ile küresel ana akım medyanın estirdiği korkunun neticesi olarak bugün tüm dünyada başta siyasetçiler olmak üzere aşı kuyruğuna çoktan girmeye başladı bile.

Şayet bu korkuyu yönlendirebilirlerse ki başarıyorlar, ileride ekonomik problemler de baş gösterecek ve belki de tüm insanları bambaşka bir dünya bekliyor olacak.

Her halükarda İblis soyunun, insan soyuna yönelik bir saldırısı söz konusudur.

Rahmetli Aytunç Altındal’ı sağlığında da takip eder ve kitaplarından istifade ederdim. Bir keresinde şöyle bir tespitte bulunmuştu:

“Her 108 senede tüm dünyada bir değişim yaşanır. Bu değişimin ilk 36 senesi enigmatik(muamma) çağdır yani o güne kadar bildiğiniz her olayın yanlış olduğunu, yalan olduğunu öğrenme çağıdır. Bu çağ 1989’da başladı ve 2025’e kadar devam edecek. İkinci 36 senede gerçek bilgileri öğrenecekler.

Örneğin Hristiyanların İsa olarak bildikleri peygamberin aslında Tyanalı Apolonius olduğunu ve onun yaşamının olduğu gibi İsa’ya monte edildiğini öğrenmeleri gibi.

İlk 36 yılda siyasi kargaşalar, salgınlarla oluşturulan belirsizlikler ve kaos dönemi olarak tasarlanmış.

Aslında hedef; gelecek 36 yılın sosyolojisini oluşturmak. Bunun için de evvela tabuları, ezber bilgileri yıkmayı deneyecekler. Ve elbette kavramların içini boşaltarak bunu yapacaklar.

Ortalama 300-400 kelime ile konuşulan ülkemizde gerisini varın siz hesap edin.

Rockefeller’in da destekleriyle bugün yaklaşık 15 milyar dolarlık servetiyle ve 4 bin küsur düşünce kuruluşunu yönlendiren gücüyle faaliyet yürüten Tavistock gibi kuruluşlar özellikle tıp alanında, psikolojik harp teknikleri alanında büyük bir etkiye sahipler.

CIA tarafından zihin kontrol ve hipnoz ilacı olarakkullanılan LSD’yi ilk sentezleyen ve üreten şirket olan Sandoz’un sahibinin tapınakçı Warburg ailesi olması ve bunların da Tavistock ile ilişkili olması bizleri şaşırtmamalıdır.

CIA’nın beyin kontrol uzmanlarından olan Louis West 6 ile 10 yaş arasındaki çocuklara yönelik inanılmaz deneyler yaptı. İlaç vermek suretiyle koşullandırma ve beyin yıkama, rüya, kabus, halüsinasyon vs.gibi yöntemlerle yeni kişiliklerin yaratılması için yapılan deneylerdi bunlar.

Örneğin Dr. Karl Pribram; “Bir çocuğun arka hipotalamusuna bir elektrot implante ederek çocuğu kesinlikle istediğim doğrultudaeğitebilirim. Böylece davranışlarını büyük oranda değiştirebilirim” diyordu.

Eski CIA Başkanlarından CFR üyesi Allen Dulles bu projeler için; “Hedef insan zihnindeki savaşı kazanmaktır. Zihin yıkama ile ideolojisini ve inancını değiştirmek ve gerekirse bir Mançurya Kobayı yaratmaktır” demişti.

Aytunç Altındal ilaveten bir de Tavistock denilen elementten söz eder. Bu element insan zihnini bulandıran bir maddedir ve bu örgütler tarafından kullanılmaktadır.

Tavistock Enstitüsü’nün ilham kaynağı ünlü psikanalist Sigmund Freud’un “İnsan davranışlarının kontrolü” konusundaki araştırmaları olmuştur. Enstitü, insan davranışlarını kontrol ederek, toplumları küresel sistemin/İblis soyunun hizmetine sunmak için faaliyet yürütmektedir.

2017 yılında yine bu köşede bahsetmiştik. Yani MK-ULTRA, zihin kontrol ve Blue Beam, Mavi Işık Projesi buna yardımcı ek bir proje olan Tractor Beams (Emici ışınlar marifetiyle insanların göğe yükselmesi) gibi projelerin alt yapısı çok önceden hazırlandı.

Bizim kullandığımız takvim ile onların kullandığı takvim farklı olduğu için biz ne yazık ki sonradan uyanıyoruz.

Hatırlayınız 2010 yılında 'Kâbe'nin üzerine melek indi' başlıklarıyla paylaşılan bir video vardı. İşte bu tip görüntüler bu teknolojilerin test edilmesidir. Buna bile inanan birçok insan çıkmıştı.

Yarın bir gün göktebir İsa silueti ve Tractor Beams projesiyle de göğe yükseliyormuş gibi gösterilen insanları görenler buna inanırsa şahsen şaşırmam. Çünkü pandemi sürecinde gördük ki mançurya kobayları çoktan oluşturulmuş bile!

Bereket versin gözü, gönlü açık, ehl-i vicdan sahibi kaliteli insanlarımız da var.

Şunu unutmayınız; dün de bugün de verilen savaş İblis soyu ile insan soyu arasında cereyan etmektedir. İblis soyu, insan soyunu kurutmak için elinden ne gelirse yapıyor. Buna gönüllü hizmet edenlere yazıklar olsun.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan