Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2498.01
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Nisan 2022

Kabahati sistemde değil kendinizde arayın

Değerli okurlarım, bu 23 Nisan'da TBMM'nin manzarası yine aynıydı. Tabi manzara derken, görsellikten bahsetmiyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen, Özel Oturumdaki durumdan bahsediyorum.

Örneğin muhalefet konuşmacıları, konuşmalarının büyük bir bölümünü, yine Sistem tartışmalarına ayırdılar.

Anladık... Siz Sistemle yatıp; Sistemle kalkıyorsunuz... Fakat, gündelik tartışmaları içinde barındıran konuşmalar, Bayramların ruhuna uymazlar...

Aslında, o konuşmalarda milli duygular ön plana çıkarılarak, çocuklarınızın neşelerini bozmayacak konular olmalıydı.

Arkadaşlar, Sistem tartışmalarını her zaman yapıyorsunuz. Bu konuda öyle paranoyak oldunuz ki, gece uykunuzdan uyansanız, Sistemdendir diyeceksiniz.

Halbuki, bugün ülkemizde yaşanan birçok olumlu gelişmenin sebebi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'Dir. Çünkü bu Sistem, hızlı ve etkili karar alma yeteneğine sahiptir.

Gözlemlerime göre, milletimizin büyük bir çoğunluğu bunun farkında... Farkında olduğu için, muhalefetin Sistemi karalama çabaları beklenen etkiyi yapmıyor.

Onlarda bu duruma öyle hırslanıyorlar öyle hırslanıyorlar ki, neredeyse kendilerini paralayacaklar...

Ben etkili olamamanın kabahatini Sistemde değil, kendinizde arayın derim... İşte Bakın... Elinizde bir tek ekonomik konular var. Hızlı karar alabilen bu Sistem, o meselelerin üstesinden de gelirse, ne yapacaksınız?

Ülkenin hangi meselesini istismar edeceksiniz?