Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2308.44
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Ağustos 2021

Komployu onlar kuruyor

Küresel oligarkların “11 Eylül sonrası” ifade kalıbı neyse hiç kuşunuz olmasın “korona sonrası dünya” kalıbı da aynıdır. Bugün de Kissinger’in ifadesiyle “koronavirüsten sonra dünya asla eskisi gibi olmayacak” deniliyor.

Şimdi size nasıl bir kurgu içerisinde olduğumuzu anlatmaya çalışacağım. Pentagon’un 2003’teki raporundan başlayalım.

Rapora göre; “bozulan iklim ve yetersiz kalacağı belli olan tabii kaynakların stratejik konumu” yakın gelecekte büyük çatışmaları başlatma potansiyeli taşıyor.

Dr. Cafer Talha Şeker’in bir analizinde de ifade ettiği gibi “Pentagon’un beyni” olarak bilinen Andrew Marshall tarafından yazılan bu raporda; Dünyanın terörizm ile değil iklim değişikliği ile mücadele etmesi gerektiğini öne sürüyordu.

Küresel İklim Değişikliği senaryolarına yer veren bu rapora göre, dünya nüfusu çok fazla arttığı için insanlık büyük bir felaketle karşılaşmaya doğru gidiyordu. Zira bozulan iklim ve yetersiz kalacağı belli olan tabii kaynakların stratejik konumu yakın gelecekte nükleer enerjiye ve silahlara yönelimi artıracağı gibi bu kaynaklar üzerinde büyük bir savaşa yol açabilirdi.

Bunun önlenmesi için ABD’nin iklim değişikliğini ciddiye alması ve gerekli adımları atması gerekiyordu.

Şimdi de 2010’daki Rockefeller raporuna bakalım. Bu raporda da Peter Schwartz imzasıyla desteklenmiş yeni felaket senaryolarıyla karşı karşıyayız. Örneğin burada dünya halklarını “kilitleme safhası”na sürüklemekten bahsedilmektedir.

Bu kadar da değil, vatandaşlarını virüsten korumak için hükümetlerin 'olağanüstü önlemler' alacağını belirtiyor rapor.

Bakalım başka ne diyor?

"Küresel salgın sırasında tüm dünyada liderleri yetkilerini genişletti. Yüz maskelerinin kullanımının zorunlu hale gelmesinden, tren istasyonları ve süpermarketler gibi toplumsal alanlara girişlerde vücut ısısı kontrollerine kadar çok sıkı kural ve kısıtlamalar uygulandı” diyor.

Dahası, dünya genelinde 13 bini aşkın insanın ölümüne neden olan koronavirüsten de bahsedilmiş ve bu ölümcül virüsün dünyayı esir alacağı, ilk olarak da Çin'in kurtulacağı söyleniyor.

Bundan 10 yıl kadar evvel Rockefellerin raporundaki senaryo umarım bugün size bir şey ifade ediyordur. Buna rağmen pandemiyi ve aşısını sorgulayanları nasıl olur da komploculukla itham ederler anlamam. Görmüyor musunuz? Asıl komployu kuran onlar!

Nobel Ödülü sahibi Luc Montagnier, 12 Ağustos 2021'de Floransa'daki Cascine'deki eski hipodrom Le Mulina'da bir açık hava konferansına katıldı.

Konferansın başında avukat Tiziana Vigni, “Floransa’daki bazı restoranlarda aşılı insanlardan, aşısız insanlardan ayırt etmek için fosforlu bilezikler takmalarının istendiğini” söyleyince Montagnier de söze "Sağlık diktatörlüğündeyiz" diyerek başladı.

Ardından da “Gerçek bir delilik çağındayız. Tüm insani, ekonomik, kültürel ve sosyal faaliyetler bu çalkantı ile kesintiye uğradı. Şu anda İtalya'da uygulanan önlemler Fransa, İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde çok benzer.

Her şey bu grup( küresel elitler) tarafından yapıldı ve insanlar buna uyum sağlamak zorunda. Bizi komplo teorisyeni olmakla suçluyorlar, ama komplo kuran onlar” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Bugün yaptığı açıklamalar birçok platformdan kaldırılan Montagnier,” Bu salgının şu anda patlak vermesi tesadüf değil” diyor ve ilaç firmalarını dikkat çekiyor.

mRNA teknolojisinin mucidi olan Dr. Malone de esasen mevcut düzenin bir üyesi olmasına rağmen covid kampanyasının gerçeklerle tutarsız yürümesine isyan ederek yer yer tepki veriyor.

Dünyaca ünlü bilim adamlarından biri olan mikrobiyolog Sucharit Bhakdi, "Gen temelli aşıların insanlık için mutlak bir tehlike olduğunu” ifade ettikten sonraözellikle çocuklara aşı yaptırmak o kadar kötü ki, korkumu anlatacak söz bulamıyorum” diyor.

Neden aklıselim, zihni duru bilim adamları endişelerini dile getiriyorlar biliyor musunuz? Yukarıda bahsettiğim ve bugün okuması yazması olmayan ana akım medyanın ve teşvikçilerinin komplo diyerek burun kıvırdığı raporları ve olan biteni çok iyi bildiklerinden…

Ya bildikleri halde korku pompalayanlar ve Rockefellerin kurduğu sağlık örgütünün propagandasını yapanlar…

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan