Dolar (USD)
32.50
Euro (EUR)
34.55
Gram Altın
2501.79
BIST 100
9548.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Mart 2021

Küfürbaz Kemalist

28Şubat’ın küfürbaz Paşası Osman Özbek konuşmuş!

Bak şu cürete, hem hizmetçisi olduğu asil Milletin oyları ile seçtiği Başbakanına ve bir ülkenin Kralına p..venk diye kameralar karşısında hayasızca küfredeceksin...

Hem de konuşacaksın!..

Nereye? Sözcü Gazetesine...

Tencere kapak meselesi...

Neymiş, aslında askerler Erbakan’ı severmiş de; Erbakan’ın vatansever milli olduğuna inanıyormuş da; ama çevresinde kötüler varmış da; bazı konuşmalarını düzeltmiş olsa askerlerden hiç tepki gelmezmiş de, falan filan.

Timsah gözyaşları...

Bana bak mütekait General, Askerin görevi halkın seçtiği yöneticiyi sevmek yahut sevmemek değildir. Ne emredildi ise onu şak yerine getirmektir, bu bir.

İkincisi vatansever ve milli olmanın ölçüsünü tayin askerin işi değildir. Tıpkı darbe yapmanın görevi olmadığı gibi... Bak geçen gün Tansu Çiller açıkladı o kara dönemde batan bankalarla birlikte kaybımız tam 291 Milyar dolarmış.

Bugün üzerinde fırtınalar koparılan Kanal İstanbul’un maliyeti üç beş milyar dolar. Var sen hesap et!

Yesinler senin milliliğini ve vatanseverliğini küfürbaz Kemalist.

Bir Amerikan dergisine ne dedi kafa dengin ruh ikizin Çevik Bir:

Biz 28 Şubat’ı İsrail’in güvenliği için yaptık.

Yuh!!!

İsrail’e bakım için gönderdiğiniz tanklar için verilen milyonlarca dolar bir yana İsrail’de kaybolan tanklarımızın akıbetinden bahset biraz Küfürbaz General.

Üstelik vatansever, vatansever...

Ya Batı Çalışma Gurubu! Bu ne demek General? Sen asıl bundan bahset ...

Bırak martaval okumayı. Neden ‘Batı’ da, ‘Doğu’, ‘Türkiye’ yahut ‘Anadolu’ çalışma gurubu değil de kanun dışı örgütünüzün adı ‘Batı’ Çalışma Gurubu.

Batı’nın âli menfaatlerinden size ne General...Ne demek kendi vatandaşını fişlemek, Camilere ajan göndermek , halkın arasında korku ve panik yaymak.

Tansu Çiller’i dinle ve biraz pişmanlık duy. Kendin gibi Batıcı fikriyatın maddi ve manevi tutsağı Ceridelere konuşmak kolay...

Halkımızın sorularına cevap ver, mühim olan o. Hani şu bin yıl sürecek denilen 28 Şubat’ı on yıl içinde mücrimlerinin kafasında parçalayan ve tarihin çöp tenekesine atan halkımız var ya, işte onun sorularına cevap ver.

İnan bu halk sen ve senin gibilerden çok daha zeki ve aynı zamanda irfan sahibi. Ayağına bağ olan engelleri uhuletle ve suhuletle temizlemesini çok iyi biliyor.

Hatta bu konuda üstün bir meleke bile kesbetti.

Gözünü aç ve bak Kemalist General! Türk Ordusu Libya’da, Suriye’de, Irak’ta başarılmazı başarıyor.

Sabah akşam “Mustafa Kemal”, “Laiklik” ,”irtica” nutukları ile milletin ensesinde boza pişirmiyor, işini en iyi şekilde yapıyor.

Bu nedenle Ankara’da tanklar yürütülmüyor.

Millet Ordu’su ile kıvanç duyuyor. TSK’ nın yurt içinde ve yurt dışında saygınlığı artıyor.

Ülkede artık heykel değil İHA, SİHA, Tank, Uçak Gemisi fabrikaları yapılıyor.

Bir ordu dışarıya karşı ürkütücü geliyorsa, o komuta kademesi eziklik hissetmez. Dolayısıyla halkını sever, değerleri ile savaşmaz... Erlerin anneleri Başörtülü diye Garnizona girişini yasaklamaz.

Üniversitelerin önünde başörtüsü avcılığı gibi basit ve bir o kadarda komik hatta trajikomik işlerle uğraşmaz... Sofradaki rakı eksikliğini değil başarı için elzem olan silahların tedarikini ister devletinden.

Sonra da ABD’nin tırlar dolusu gönderdiği silahlara karşı kahramanca mücadele eder ve hasmına galebe çalar.

Sen ve senin gibiler susmanın bile altın olduğunu bilmekten acizsiniz.

Düşün bu Milletin yakasından artık. Bu millet sizi yokluğa mahkûm etti.

Özür dilemiyor, pişmanlık göstermiyorsunuz, bari gevezelik yapıp varlığınızı hatırımıza getirmeyin.

Getirmeyin ki huzurumuzu bozmayın.

Anlatabildim mi küfürbaz General