Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Haziran 2022

Melih Gökçek gerçeği

10-15 yıldır Ankara’ya çeşitli görevler icabı düzenli olarak ayda bir veya iki gün gidiyorum. Geniş bulvarlar, alt ve üst geçitler, kavşaklar ve yeşillendirilmiş alanlar görüyordum. Şehir ise tertemizdi. Trafik sıkışıklığına çok az rastlıyordum. Dev eserleri, yapılmakta olan harika projeleri hep hayranlıkla izliyordum.

Şimdi ise durum tersine döndü görülüyor. Yeni eserleri bırakın, bakıyorsunuz Ankara’nın efsane başkanı hakkında bazı mahfiller dedikodu yaymaya çalışıyorlar.

Bunları düşünürken YouTube’da Melih beyin röportajlarıyla karşılaştım. Hemen hepsini izledim. Akıcı bir dille, belge ve fotoğraflarla şimdiki başkanın ne yaptıklarını (daha doğrusu yapamadıklarını) ne de güzel anlatıyor. Ankara’nın gelirlerini nasıl heder ettiğini, muhteşem Ankapark Projesi’ni nasıl çürümeye terk ettiğini görüyoruz.

Maalesef Melih Gökçek’in kıymetini bilemedik. Böyle olunca başımıza adeta bela ve beceriksizlik yağıyor.

İşin garip olanı ise bu şahsın Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına rakip olarak çıkarılmasının konuşulduğudur. O zaman Türkiye’nin nasıl hale geleceğini görmek istiyorsak Melih Gökçek’in açıklamalarını dikkatle izleyin diyorum. YouTube’da Melih beyin röportajını bulup izleyin diyorum.

İzleyince de aynen benim gibi keşke Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına balon gibi şişirilen bu zat çıksa diyeceksiniz.